Ny mobility-blogger: "Ekstra lir kræver ekstra klir" er en smart opfindelse

2. oktober 2013 kl. 15:031
Er Bring your own device og Choose your own device to alen af ét stykke? Nej, mener Version2s nye blogger Jesper A. Frederiksen.
Artiklen er ældre end 30 dage

Der er en ny blog i byen - og manden bag vil ikke være helt ukendt for trofaste Version2-læsere. Jesper A. Frederiksen var sidste år ugens it-profil på Version2 og har også skrevet flere indlæg til Gæstebloggen, som du kan læse her og her.

Jesper er direktør i Conecto A/S, som hjælper virksomheder med at implementere mobility. Jesper skriver under overskriften ”Virtualisering, Mobility og Collaboration under luppen – hvad, hvorfor og ikke mindst hvordan!”

I sit første indlæg på sin egen blog er emnet Bring Your Own Device, og han skriver bl.a.:

»Og hvad gør det så, om vi siger Bring-Your-Own eller Choose-Your-Own? Er det ikke to alen af ét stykke? Det simple svar må jo så være: Nej! CYO er blot et udtryk for, at virksomhederne (endelig) slækker på gamle dogmer om at have én device-platform til at dække alle behov. Og så har man endda i visse tilfælde fået medarbejderen med på, at ”ekstra lir kræver ekstra klir”. Smart.«

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jespers mål med bloggen er at tage fat i debatskabende emner såsom Bring Your Own Device vs. Choose your Own Device og toplederideer vs. virkeligheden.

Læs første blogindlæg her.

1 kommentar.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
7. oktober 2013 kl. 13:50

Jeg er helt enig - det er to alen af samme stykke....

Og lad os bare tage COPE med i loppet også - det er kun et spørgsmål om ejerskabet af hardware, og det giver de samme udfordringer på tværs af alle modeller. Hvilke data skal tilgås og hvor forretningskristiske er de.