Ny Lenovo-smartphone projekterer touchskærmen ud på bordet

En banebrydende ny smartphone fra Lenovo er verdens første med en indbygget laserbaseret projektor, der kan gøre en hvilken som helst overflade til en touchskærm.

Lenovo, der herhjemme mest er kendt for sine pc’ere, har netop præsenteret et nyt bud på en smartphone i forbindelse med firmaets spritnye globale konference kaldet Lenovo Tech World, som løber af stablen i Beijing.

Telefonen har fået modelnavnet Smart Cast og har som den første i verden en indbygget laserprojektor, som er fokus-fri og i stand til at overføre telefonens touchskærm til alle overflader.

Læs også: Microsoft-prototype lader dig bruge enhver overflade som touch-skærm

Det vil sige, at du som frustreret mobiltastatur-bruger nu kan brede tastaturet ud på en overflade nær dig, eller som demonstrationsvideoen nedenfor viser, øve dig på dit klaverspil eller dine færdigheder i Fruit Ninja.

Derudover har projektoren også en præsentationsindstilling, der gør det muligt at blæse feriebillederne eller Netflix-filmen op i stor størrelse på væggen hjemme i stuen.

Læs også: Lenovo og Acer lancerer smartphones med markant større batterier

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Christoffer Kjeldgaard

Men, jeg er lidt skeptisk overfor hvor meget lys projektoren leverer. De projektorer jeg har set i den størrelse kræver forholdsvis low light conditions, og er ikke rigtigt anvendelige ud over som sjov gadget og til impulsive filmaftener. Til det er den sikkert fin, men som touch-projected keyboard? jeg tvivler.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere