Ny IT-platform hos Sund & Bælt: vil i skyen med kritisk ERP- og CRM-løsning

Illustration: Søren Madsen, Sund&Bælt
Har man erfaring med opgradering af Microsoft Dynamics AX eller et lignende system til nyeste cloudbaseret version for ERP- og CRM-moduler, kan man levere cloud-migrering til Sund & Bælt.

Sund & Bælt vil gå fra en lokalt installeret ERP-løsning til en løsning i skyen. Det fremgår af en udbudsannonce fra selskabet af en to-årig kontrakt til 55 mio. kroner.

Også integration til tredjepartsprodukter er en del af formålet med at gå i skyen, fremgår det.

Det fremgår af udbudsannoncen, at man i dag har to lokalt installerede EPR-løsninger, men ønsker et standardløsning i skyen, dog med mulighed for specialtilpasning.

Ifølge Sund & Bælt har man 'fået udviklet nogle teknisk avancerede moduler i de nuværende ERP-systemer, der er kritiske i en række processer.'

Sund & Bælt efterlyser en leverandør der kan:

  • Identificere og afklare nuværende funktionalitet og processer i forhold til muligheder og begrænsninger i den cloudbaserede version;

  • Få etableret et system og en dataarkitektur der:

  • tager hensyn til ønsket om at anvende standardfunktionalitet;

  • understøtter interne processer og behovet for fleksibilitet i udadvendte processer.

  • Implementere integrationer og dataudveksling mellem interne og eksterne systemer (BtB, BtC);

  • Bistå med drift og vedligehold af funktioner/moduler på ny IT-platform (vedligehold, fejlrettelser, programændringer, dataudveksling).

Sund & Bælt ønsker også, at den kommende leverandør kan stå for drift og vedligehold af de idriftsatte funktioner/moduler på den nye IT-platform.

Kontraktens værdi anslåes til at være 55 mio. kroner.

Det er ifølge udbudsannoncen en betingelse for at blive leverandør, at man bl.a. med minimum én reference kan dokumentere erfaring med gennemførelse af opgradering af Microsoft Dynamics AX eller et lignende system til nyeste cloudbaseret version (for ERP- og CRM-moduler) for minimum 50 medarbejdere.

Sund & Bælt har ifølge kommunikationschef Lene Gebauer Thomsen ikke yderligere kommentarer end det er beskrevet i udbudsmaterialet.

Frist for indsendelse af bud eller ansøgning om deltagelse er den 6. august.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere