Ny HTC One får Android 4.0, Nvidia Tegra 3 og indbygget Dropbox

HTC's nye One-serie får skærme op til 4,7 tommer med 720p HD og integration med lagertjenesten Dropbox.

Den taiwanske mobilproducent HTC præsenterer i denne uge en ny serie Android-mobiler med navnet HTC One på konferencen Mobile World Congress 2012 i Barcelona.

Den nye serie af telefoner lanceres med Android 4.0 Ice Cream Sandwich, der er den nyeste version af Googles mobilplatform, skriver HTC i en pressemeddelelse.

HTC One-serien består af tre modeller, og fælles for dem alle er, at HTC har valgt at skræddersy Android 4.0 med sin egen HTC Sense-brugergrænseflade. Samtidig er lagertjenesten Dropbox blevet integreret i HTC Sense.

HTC One X er seriens flagskib, som er bestykket med en Nvidia Tegra 3 Mobile-processor. Den har fire primære CPU-kerner, suppleret af en femte, batteribesparende kerne.

HTC One X er bestykket med en 720p HD-skærm på 4,7 tommer, som beskyttet af et lag Corning Gorilla-glas. På markeder med 4G LTE vil HTC One X desuden kunne fås i en version med en LTE Qualcomm Snapdragon S4-processor på op til 1.5 GHz, oplyser HTC.

Lillebror HTC One S er en billigere model med mindre skærm og regnekraft under kappen.

Den er udstyret med en Qualcomm Snapdragon S4-dual-core-processor på op til 1,5 GHz med en skærm på 4,3 tommer.

Efternøleren HTC One V vil vække minder hos dem, der har fulgt HTC's produkter, siden selskabet begyndte at lancere Android-mobiler i 2009.

HTC One V minder designmæssigt om selskabets anden Android-mobil, HTC Hero, der blev kendt for sit karakteristiske knæk i bunden.

HTC One-serien ventes klar i butikkerne i begyndelsen af april.

HTC One-SERIEN PRÆSENTERET

BARCELONA, SPANIEN – Mobile World Congress – 26. februar 2012 – HTC, en global udvikler af smartphones, afslørede i dag sin nye HTC One-serie. De nye smartphones løfter ikonisk design til nye, raffinerede højder og leverer den uden sammenligning mest overlegne mobiloplevelse til dato takket være et fantastisk kamera og en suveræn lydoplevelse.

"Livets store øjeblikke er dem, vi gerne vil fastholde på et foto eller mindes med en bestemt melodi. Derfor var det altafgørende for os, at One-seriens fantastiske kamera og suveræne lydoplevelse vækker følelser så intense, at de nærmest overstråler virkeligheden," udtaler Peter Chou, direktør for HTC Corporation. "Vi har lagt et stort arbejde i at udvikle et kamera og en lydoplevelse, der vil begejstre vores kunder, og som de vil bruge ved enhver tænkelig lejlighed, og det føler vi, at HTC One-serien lever op til i en grad, der efterlader konkurrenterne i støvet."

HTC One-serien formår at levere den mest fuldendte oplevelse fra HTC nogensinde, ikke mindst ved at integrere Android 4.0 (ICS) med HTC Sense™ 4, den seneste version af HTC's velsmurte brugeroplevelse. Og som noget helt nyt indeholder HTC Sense nu HTC ImageSense™, en samling fremragende kamera- og billedbehandlingsfunktioner, der får andre smartphones til at virke håbløst gammeldags. HTC Sense 4 forbedrer desuden lydkvaliteten over hele linjen og gør det nemmere at lytte til musik på sin telefon.

Fantastisk kamera
HTC One giver traditionelle digitalkameraer benhård kamp til stregen med en billedbehandling så hurtig, at du virkelig skal stramme dig an for at udnytte den fuldt ud, og en billedkvalitet så overlegen, at den knap nok står tilbage for virkeligheden. Ud over ImageSense har vi forbedret samtlige komponenter i kameraet, bl.a. objektivet, sensoren og softwaren, som oven i købet kører på en ny, specialudviklet HTC ImageChip. Betjeningen har også fået en omgang med et nyt, endnu mere brugervenligt interface, hvor foto- og videoknapperne er anbragt side om side, så du nu kan tage fotos og optage videoer lige så hurtigt, som du kan bevæge din finger.

Superhurtig billedregistrering – HTC One skærer store lunser af tidsforbruget, når du skal forevige livets store øjeblikke. Du er klar til at tage første billede efter 0,7 sekund, og takket være den nye superhurtige autofokus, der stiller skarpt på 0,2 sekund, kan du fortsætte med at tage et næsten ubegrænset antal fotos lige efter hinanden blot ved at holde udløserknappen nede.

Gode billeder under dårlige forhold – HTC One leverer vanvittig god billedkvalitet, selv under forhold, der burde gøre det stort set umuligt at tage billeder, f.eks. ved svag eller ingen belysning, eller når der er kraftigt modlys. Objektivet i HTC One X og HTC One S er det suverænt mest lysstærke i klassen. Med en blænde på f/2,0 slipper det imponerende 40 procent mere lys igennem end de objektiver med blænde f/2,4, der er standarden i andre telefoner i det, man indtil nu har kaldt den gode ende. HTC One har naturligvis også indbygget HDR, en supersmart teknologi, der giver fantastiske fotos af vanskelige motiver med store forskelle i lysintensiteten.

Video Pic (samtidig optagelse af video og foto) – Med Video Pic er der ikke noget selvmodsigende i at tage et billede og optage video på samme tid. Så mens du er i gang med at optage et videoklip i HD, skal du bare trykke på udløserknappen, så tager kameraet et fotografi i høj opløsning – mens det upåvirket fortsætter med at videofilme. Du kan også gemme fotos fra videoklip, du allerede har optaget.
HTC Sense med integreret Dropbox – HTC One gør det nemt at gemme og dele fotos og videoklip, for HTC har integreret Dropbox i HTC Sense 4, og der følger 25 gratis gigabyte Dropbox-lagerplads med i to år, når man køber en HTC One. Det er nok til at gemme lige godt 10.000 fotos i høj kvalitet. Dropbox er integreret i hele HTC Sense 4, så det er også nemt at redigere, gemme og dele dokumenter og andre filtyper.
Vis dine fotos og videoklip frem – HTC One fortsætter forkælelsen med en ny måde at dele fotos og videoklip på. Når du tilslutter HTC’s trådløse Media Link HD* til et HDMI-stik i dit tv, kan du så nemt som ingenting vise dine fotos, videoklip og hvad du ellers har på din telefon frem for familie, venner eller kolleger. Du behøver ikke bekymre dig om, hvilket mærke tv'et er, bare det har et HDMI-stik.
Suveræn lyd

I HTC One er Beats By Dr. Dre Audio™ for første gang integreret i hele mobiloplevelsen, så du kan nyde en mere overvældende og suveræn lyd, uanset om du lader dig forføre af din yndlingsmusik, morer dig over et videoklip på YouTube™ eller flader ud med et spil. HTC One gør det legende let at finde og lytte til musik på din mobil med den indbyggede HTC Sync Manager, der automatisk bliver installeret på din computer, når du tilslutter telefonen til den.

Men i dag gider folk jo ikke nøjes med at høre de sange, de har på deres telefon. De bruger streaming-tjenester og lytter til internetradio. Derfor tænkte vi, du skulle have mulighed for at tilpasse den nye Music Hub på HTC One med dine yndlingstjenester og musik-apps, bl.a. den nyeste Soundhound-teknologi, så du kan samle alt vedrørende musik ét sted.

Med HTC One kan du tage al din musik med dig alle vegne, selv i bilen. HTC One gør det nemt at sende din mobile musik til bilens stereoanlæg ved hjælp af HTC Car Stereo Clip*. Den gør det også muligt at lytte til de mere end 50.000 radiostationer fra hele verden, der er tilgængelige på nettet, eller til musik fra enhver tjeneste eller app på din telefon gennem bilhøjttalerne. Det gør HTC One med HTC Car til stjernen i dit musikalske univers, uanset hvor du vælger at udforske det, og altid med ekstra power fra Beats By Dr. Dre Audio i baghånden.

HTC One X
HTC One X er smukt formgivet og udført i et enkelt stykke polykarbonat, der føles lige så robust som metal, bare meget lettere. Designet kombinerer en unik, blank "pianolak"-finish med en mat bagside i én sammenhængende konstruktion. HTC One er lynhurtig, og takket være den nye NVIDIA® Tegra 3 Mobile Processor kan du glæde dig over flot grafik, længere batterilevetid og apps, der kører hurtigere. Den drives af en Super 4-PLUS-1™ quad-core-processor på 1,5 GHz med en femte batteribesparende kerne suppleret af en højtydende NVIDIA®-grafikchip med 12 kerner. HTC One har en 720p HD-skærm på 4,7 tommer beskyttet af et lag Corning™ Gorilla-glas. På markeder med 4G LTE vil HTC One X desuden kunne fås i en version med en LTE Qualcomm Snapdragon S4-processor på op til 1.5 GHz.

HTC One S
HTC One S er beregnet til dig, der vil have en smartphone i høj kvalitet, bare mere kompakt. Den kombinerer en Qualcomm Snapdragon S4-dual-core-processor på op til 1,5 GHz med en skærm på 4,3 tommer der er beskyttet af Corning™ Gorilla-glas. HTC One S er udformet i HTC’s innovative design og fremstillet af et enkelt stykke metal, men med en tykkelse på kun 7,9 mm er det HTC's tyndeste smartphone til dato. HTC One S byder på to nye designdetaljer, der viser, at HTC tør gå sine egne veje, når det handler om innovativt design af mobiltelefoner. Den første er en ultra-mat sort overflade af keramisk metal, der er resultatet af en MAO-proces (microarc oxidation), der oprindeligt blev udviklet til brug i satellitter. Den forvandler metaloverfladen til en supertæt keramisk krystalstruktur, der er fire gange hårdere end eloxeret aluminium, og som sikrer, at HTC One S vil bevare sit flotte udseende i mange år. Den anden designdetalje er en ny, patenteret form for eloxering, der skaber en gradvis overgang fra lys til mørk, som ser utrolig flot og sofistikeret ud.

HTC One V
HTC One V bygger videre på HTC Legends klassiske, prisvindende design og kombinerer derved formgivning i høj klasse med en fuldendt oplevelse, et fantastisk kamera og suveræn lyd i en smartphone, der appellerer til et bredt publikum. Det enkle og ikoniske design udført i et enkelt stykke aluminium udstråler solid håndværksmæssig kvalitet.

Global lancering
I begyndelsen af april bliver spændingen udløst, når HTC One-serien kommer på hylderne hos de første af en frygtindgydende samling af ikke mindre end 140 operatører og distributører over hele verden. Du kan få yderligere oplysninger om HTC One og blive skrevet op til dit eksemplar på www.htc.com.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Henrik P. Stougaard Nielsen

Jeg må sige, at selv flagskibet ligner det sædvanlige, selvom den hvide farve er en ret fræk detalje. I øjeblikket kører jeg med den nyeste Nexus, og jeg må blåøjet indrømme, at jeg pludseligt godt forstår, hvorfor det tager sin tid at tilpasse den "rå" version af Android til de forskellige systemer, mobilproducenterne ligger ovenpå. Tilfældet her HTC Sense.

Rå Android har sine mangler. Eksempelvis kan man ikke aktivere/deaktivere wifi, mobilt netværk, etc. etc. direkte fra Notifikations-menuen, og hvis man skal bruge wifi hotspot og tethering skal man helt ind i systemindstillingerne og aktivere det. Samtidigt er der ikke en "find my lost phone"-funktion indbygget i rå Android. Noget så simpelt som en dansk stavekontrol kommer først til Nexus i en opdatering til April. - Jeg forstår altså godt, at det ikke sker lige med det første for diverse udskældte mobilproducenter at tilpasse deres "schemes" til de forskellige Androidversioner.

Alligevel er HTC Sense ikke just noget hvoraf jeg får ekstatiske orgasmer, og jeg opnår slet, slet ikke den tiltænkte placeboeffekt-følelse, som nok er det tiltænkte med HTC Sense. Dog er disse schemes dog langt langt mere didaktisk korrekte, og meget simplere at tilgå visse funktioner, end den rå version af Android. HTC Sense kunne godt gå, hvis bare jeg kunne undgå de ørkesløse, forudinstallerede Twitter-apps, Facebook, Amazon MP3 (som ikke kan bruges her i DK), mv., som er inkluderet per se i HTC Sense.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere