Ny Gmail-app giver mulighed for at inkludere Outlook- og Yahoo-kontoer

Illustration: Android Logo
Det ser ud til at blive lidt lettere at være e-mailbruger på Android, når Google frigiver den nye Gmail-app, som giver mulighed for flere typer mailkontoer.

Google er på vej med en ny udgave af Gmail-appen til Android, og den ser ud til at mindske behovet for at skulle skifte mellem forskellige mail-apps, hvis man benytter andre mailtjenester. Det skriver The Verge.

Den nuværende Gmail-app understøtter kun Googles egen Gmail-tjeneste, men den nye udgave af appen understøtter både Outlook- og Yahoo-kontoer. Hidtil har man været nødt til at bruge eksempelvis den indbyggede Android-mail-app til disse kontoer, og dermed har man haft flere mail-apps, hvis man stadig ville bruge Googles Gmail-app til Gmail.

For Google vil det give mulighed for at sikre Gmail-appen større udbredelse i forhold til de indbyggede mail-apps. Det vil især være muligt, hvis appen kommer til at understøtte Exchange Active Sync, som bruges af mange virksomheder.

Den opdaterede Gmail-app er en del af en større opdatering af Googles egne Android-applikationer, som Google har været i færd med på det seneste.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Morten Saxov

Nu ved jeg ikke om der er forskel på en office365 og en "alm exchange løsning", men jeg bruger "Agenda Widget for Android" til min kalender, og har både exchange og Google kalendere deri. Jeg bruger endda kun den gratis version, som jeg syntes har nok customizable settings til at jeg kan sætte den "pænt op".

  • 0
  • 0
#5 Deleted User

For at få det til at fungere, kræver det dog, at man betaler for sin Yahoo mailkonto. Muligheden for gratis at videresende mails fra sin Yahoo mail til Gmail blev fjernet af Yahoo for et par år siden. Jeg nedlagde min Yahoo mail ved samme lejlighed.

  • 0
  • 0
#6 Palle Meinert

Hvis app'en tjekker med imap, pop3 eller exchange og Yahoo understøtter en eller flere af disse protokoller, så skulle der vel ikke være nogen problemer.

Hvis du endelig vil have det over i din gmail account, så kan gmail konfiguereres til at hente fra andre konto. Altså ikke nødvendig at vidersende fra Yahoo.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere