Ny Gmail-app giver mulighed for at inkludere Outlook- og Yahoo-kontoer

6 kommentarer.  Hop til debatten
Ny Gmail-app giver mulighed for at inkludere Outlook- og Yahoo-kontoer
Illustration: Google LLC..
Det ser ud til at blive lidt lettere at være e-mailbruger på Android, når Google frigiver den nye Gmail-app, som giver mulighed for flere typer mailkontoer.
20. oktober 2014 kl. 16:39
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Google er på vej med en ny udgave af Gmail-appen til Android, og den ser ud til at mindske behovet for at skulle skifte mellem forskellige mail-apps, hvis man benytter andre mailtjenester. Det skriver The Verge.

Den nuværende Gmail-app understøtter kun Googles egen Gmail-tjeneste, men den nye udgave af appen understøtter både Outlook- og Yahoo-kontoer. Hidtil har man været nødt til at bruge eksempelvis den indbyggede Android-mail-app til disse kontoer, og dermed har man haft flere mail-apps, hvis man stadig ville bruge Googles Gmail-app til Gmail.

For Google vil det give mulighed for at sikre Gmail-appen større udbredelse i forhold til de indbyggede mail-apps. Det vil især være muligt, hvis appen kommer til at understøtte Exchange Active Sync, som bruges af mange virksomheder.

Den opdaterede Gmail-app er en del af en større opdatering af Googles egne Android-applikationer, som Google har været i færd med på det seneste.

6 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
5
21. oktober 2014 kl. 11:08

For at få det til at fungere, kræver det dog, at man betaler for sin Yahoo mailkonto. Muligheden for gratis at videresende mails fra sin Yahoo mail til Gmail blev fjernet af Yahoo for et par år siden. Jeg nedlagde min Yahoo mail ved samme lejlighed.

6
21. oktober 2014 kl. 11:33

Hvis app'en tjekker med imap, pop3 eller exchange og Yahoo understøtter en eller flere af disse protokoller, så skulle der vel ikke være nogen problemer.

Hvis du endelig vil have det over i din gmail account, så kan gmail konfiguereres til at hente fra andre konto. Altså ikke nødvendig at vidersende fra Yahoo.

3
20. oktober 2014 kl. 18:56

Hvis den kan håndtere office365 så er det super. Er ikke lykkedes mig at finde en kalender widget som virker. Nogen med gode bud?

4
21. oktober 2014 kl. 08:28

Nu ved jeg ikke om der er forskel på en office365 og en "alm exchange løsning", men jeg bruger "Agenda Widget for Android" til min kalender, og har både exchange og Google kalendere deri. Jeg bruger endda kun den gratis version, som jeg syntes har nok customizable settings til at jeg kan sætte den "pænt op".

2
20. oktober 2014 kl. 18:56

Hvis den kan håndtere office365 så er det super. Er ikke lykkedes mig at finde en kalender widget som virker. Nogen med gode bud?

1
20. oktober 2014 kl. 17:52

Lyder rigtig nice, det er et ondt ord at sætte outlook/offiice365 op pt.