Ny chef til KMD Software Center

17. juni 2014 kl. 09:03
KMD henter mangeårig topleder fra SimCorp til posten som chef for Software Center. Samtidig kommer også ny direktør i Erhverv og Infrastruktur.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Fra slutningen af juni overtager 49-årige Michael Holmberg Andersen stillingen som chef for KMD Software Center. Han kommer fra SimCorp, hvor han de sidste 15 år har arbejdet i forskellige topposter. Senest som Senior Vice President for virksomhedens Business Applikation produktdivision. Det skriver KMD i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Genne karrieren i SimCorp har han desuden været ansvarlig for udviklingsafdelingen, Market Support og administerende direktør for SimCorps' aktiviteter i Sverige og Finland. Michael Holmberg Nielsen er ingeniør fra DTU.

Midt i august tiltræder også en ny direktør i Erhverv og Infrastruktur. Det er 48-årige Jesper Kryhlmand, som senest har været Vice President i HP, hvor han har stået i spidsen for Enterprise Services forretningen i Skandinavien. Han har også tidligere været ansat i CSC, hvor han som øverste chef for den danske forretning stod bag de største outsourcing-aftaler virksomheden har lavet til dato. Jesper Kryhlmand er cand. merc. fra Aarhus Universitet.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger