Ny blogger: System.out.println("Hello, world!");

Mikkel vil gerne diskutere kode med læserne.

I dag har en ny blogger første dag på Version2, så tag godt imod ham!

Mikkel Lauritsen er 43 år og har i snart 20 år ernæret sig som softwareudvikler.

Mikkel introducerer sig selv således:

'Gennem hele min karriere har jeg været ansat hos virksomheder, som har lavet software som standardprodukter til flere forskellige forretningsdomæner, og i dag er jeg chefudvikler/CTO hos en mindre virksomhed, som leverer software til sundhedsvæsenet. Jeg programmerer primært i Java, sekundært i JavaScript og SQL, og jeg interesserer mig i øvrigt bredt for alt til faget hørende, fx ting som programmeringssprog og mere eller mindre antik hardware.

Hvis jeg skal forsøge at sætte et ord på min adgangsvinkel til udvikling er det nok "pragmatisk". Det er vigtigt for mig, at ting skal give værdi i den virkelige verden.

Min blog har fået arbejdstitlen "Den Gode Kode", fordi jeg regner med at skrive om min fortsatte jagt på de vises sten i softwareudviklerens udgave: en koncis beskrivelse af hvad man skal gøre, for at producere kode af høj kvalitet. Det har tonsvis af aspekter at diskutere, så jeg regner ikke med at løbe tør for stof foreløbig ...

Det hænger selvfølgelig også sammen med, at der aldrig kommer til at være konsensus om ret meget. Vi har alle forskellige forudsætninger og forskellige behov - som eksempel har vedligeholdbarhed meget høj prioritet for mig, hvor andre måske vil vægte andre ting højere - men jeg håber alligevel, at det kan lykkes at etablere nogen frugtbare diskussioner.'

Her kan du læse Mikkels første blogindlæg, Hvad er det lige, folk har imod separatortegn?

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (3)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 15:06

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 2017

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017