Ny blogger: System.out.println("Hello, world!");

Mikkel vil gerne diskutere kode med læserne.

I dag har en ny blogger første dag på Version2, så tag godt imod ham!

Mikkel Lauritsen er 43 år og har i snart 20 år ernæret sig som softwareudvikler.

Mikkel introducerer sig selv således:

'Gennem hele min karriere har jeg været ansat hos virksomheder, som har lavet software som standardprodukter til flere forskellige forretningsdomæner, og i dag er jeg chefudvikler/CTO hos en mindre virksomhed, som leverer software til sundhedsvæsenet. Jeg programmerer primært i Java, sekundært i JavaScript og SQL, og jeg interesserer mig i øvrigt bredt for alt til faget hørende, fx ting som programmeringssprog og mere eller mindre antik hardware.

Hvis jeg skal forsøge at sætte et ord på min adgangsvinkel til udvikling er det nok "pragmatisk". Det er vigtigt for mig, at ting skal give værdi i den virkelige verden.

Min blog har fået arbejdstitlen "Den Gode Kode", fordi jeg regner med at skrive om min fortsatte jagt på de vises sten i softwareudviklerens udgave: en koncis beskrivelse af hvad man skal gøre, for at producere kode af høj kvalitet. Det har tonsvis af aspekter at diskutere, så jeg regner ikke med at løbe tør for stof foreløbig ...

Det hænger selvfølgelig også sammen med, at der aldrig kommer til at være konsensus om ret meget. Vi har alle forskellige forudsætninger og forskellige behov - som eksempel har vedligeholdbarhed meget høj prioritet for mig, hvor andre måske vil vægte andre ting højere - men jeg håber alligevel, at det kan lykkes at etablere nogen frugtbare diskussioner.'

Her kan du læse Mikkels første blogindlæg, Hvad er det lige, folk har imod separatortegn?

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (3)

Kommentarer (3)
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017