Ny blogger: Kom og leg med

Hvis embedded systemer er din 'thing', så er Version2's nye blog til dig.

Henrik B. Sørensen bliver årets sidste nye blogger på Version2. Han har i mange år skrevet forskellige slags software, bl.a. licenseringssoftware, og har arbejdet i både måleindustrien, forsvaret og sikkerhedsbranchen.

Nu er han Senior SharePoint-konsulent og bruger efter eget udsagn ’al sin fritid på at finde ud af, hvad man kan gøre med embedded systemer’. I sit første indlæg beskriver han nogle forsøg, han har lavet med sine computere, og inviterer læserne til at lege med:

'Til ét projekt har jeg brug for at udvikle til Linux. Nu ligger Windows på min laptop, og jeg har ikke lige interesse i at installere andre operativsystemer på den, så jeg har valgt at oprette en virtuel maskine med en OpenSuse 12 som udviklingsmaskine med Eclipse som IDE og naturligvis Subversion for at synkronisere koden med min server. En lækker ting ved Proxmox er, at der er en faktisk rigtig ok web klient med. Det gør, at jeg kan forbinde mig via internettet til min server vha. en browser og tilgå min udviklingsboks.'

Du kan læse hele Henriks blogindlæg her

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (18)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#6 Jacob Larsen

Jeg holder mig langt væk fra min arbejdsfunktion i min fritid :-)

Aha. Det var fritid vi snakkede om. Ja det giver jo mere mening. Det fremgik bare ikke så tydeligt af den her:

’al sin tid på at finde ud af, hvad man kan gøre med embedded systemer’

 • 0
 • 0
#12 Anonym

Samtlige af mine blogindlæg er blevet slettet af undertegnede, og jeg har bedt Version2 deaktivere min blog.

Version 2 har på ingen måde censureret min blog, tvært imod har Version 2 bakket meget op omkring bloggen, og der var endog en række indlæg på vej omkring Cluster Server.

Sagen bliver ikke uddybet yderligere. Ydermere indstiller jeg enhver form for brugeraktivitet på dette og andre IT- / Sikkerhedsrelaterede fora.

 • 0
 • 1
#13 Bjarke Rodas

Ah Henrik, du kan da ikke bare smutte med sådan en cliff hanger. Men hvis vi giver den en tur med Occams skraber tror jeg stadig mest på du fik fornærmet en del mennesker på baggrund af en badass fejl 40 og prøver at trække i land. Ved at hive sikkerhedskortet frem får det et skær af martyrisme - hvis der virkelig var noget der lugtede af PET/NSA/russisk mafia, mon så ikke du havde valgt at skrive videre? Hvad opnår du ved at hoppe i skjul?

 • 0
 • 0
#14 Kenn Nielsen

Sagen bliver ikke uddybet yderligere. Ydermere indstiller jeg enhver form for brugeraktivitet på dette og andre IT- / Sikkerhedsrelaterede fora.

Jamen dette er også en slags svar.

Vi kan så (frit) gætte på hvad der udløste dette.

Et af de sidste indlæg var om at detektere bl.a. finfisher...

Mit gæt er at 'nogen'(tm) har henvendt sig - indirekte - til Henrik med et klart budskab.

Måske igennem hans arbejdsgiver.?. (Jo ! dén slags forekommer !)

K

 • 0
 • 0
#16 Bjarke Rodas

Ok, der er sgu et eller andet mystisk ved det her. Jeg gemte en pdf af Googles cachede udgave af artiklen da blog indlægget forsvandt. Hvis man sammenligner den med den aktuelt cachede version siger google at snapshottet er fra d 14/1 og min pdf siger 17/1. Der mangler således de sidste mange kommentarer. På med tinfoil hat? Eller en ny tur med Occam? Døm selv, jeg har lagt pdf'en her: http://ge.tt/2PBJd392/v/0

 • 1
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere