Ny blogger: Integration er alfa og omega

Efteråret er ankommet med rusk og regn, så vi anbefaler, at du laver en god kop java, sætter dig foran computeren og lærer vores nye blogger at kende.

Luxshan Ratnaravi har en baggrund som civilingeniør i software fra Aalborg Universitet fra 2010 og har erfaring med teknisk salg, behovsafklaring og arkitektur-governance.

I dag har han ansvaret for SOA Governance i PFA Pension og vedligeholder, konsekvensanalyserer, definerer, dokumenterer og kommunikerer servicelandskabet.

Nå ja, og så er han freestyle-rapper og grundlægger af Danmarks første og største liga for forberedte rap-battles (Rap Slam Battles).

På sin blog vil han skrive om integration, arkitektur, SOA og afhængigheder, og i sit første indlæg skriver han bl.a.:

'Et eksempel på, hvordan man kunne tænke på afhængigheder i stedet for integrationer af applikationer er, hvis man igennem årene udelukkende har set på, hvordan en prisberegningsapplikation teknisk skal kunne udveksle data med et kunderegistersystem.

I stedet bør man vurdere, om afdelingerne Produktudvikling og Kundeservice overhovedet bør have afhængigheder til hinanden på et forretningsmæssigt plan.

Eller i hvert fald genoverveje det.'

Læs hele indlægget her

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere