Ny blogger: Fra mystisk til målsætning - sådan bliver privacy en del af din forretningsstrategi

Vores nye blogger er privacy-ekspert og har fokus på EU's nye persondataforordning.

Nu er den nye persondataforordning lov inden for EU, men hvordan lever virksomhederne op til den, og hvordan skal man få den til at blive en naturlig del af ens forretning?

Det har vores nye blogger Emilie Norsk mange gode bud på. Emilie arbejder til daglig hos PA Consulting; hun rådgiver inden for privacy og trust og er en af Danmarks mest specialiserede privacy-eksperter.

Hun skrev for nylig et indlæg på Version2's Gæstebloggen med titlen Gør persondatabeskyttelse til en konkurrencefordel og har altså nu fået sin egen blog med fuld fokus på privacy.

Hun skriver i sit første indlæg:

'Spørgsmålet er så, om organisationstyper, som ikke er repræsenteret ovenfor, helt kan se bort fra denne nye rolle (Data Protection Officer, red.) i deres arbejde medpersondatabeskyttelse? Det korte svar er: Nej.

Og hvorfor så ikke det? Fordi, lovmæssigt krav eller ej, så handler det om risiko. Risikoen for, at de oplysninger, som virksomheden ligger inde med, ikke beskyttes godt nok.'

Du kan læse hele Emilies blogindlæg her

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017