Ny blogger: Fra mystisk til målsætning - sådan bliver privacy en del af din forretningsstrategi

Vores nye blogger er privacy-ekspert og har fokus på EU's nye persondataforordning.

Nu er den nye persondataforordning lov inden for EU, men hvordan lever virksomhederne op til den, og hvordan skal man få den til at blive en naturlig del af ens forretning?

Det har vores nye blogger Emilie Norsk mange gode bud på. Emilie arbejder til daglig hos PA Consulting; hun rådgiver inden for privacy og trust og er en af Danmarks mest specialiserede privacy-eksperter.

Hun skrev for nylig et indlæg på Version2's Gæstebloggen med titlen Gør persondatabeskyttelse til en konkurrencefordel og har altså nu fået sin egen blog med fuld fokus på privacy.

Hun skriver i sit første indlæg:

'Spørgsmålet er så, om organisationstyper, som ikke er repræsenteret ovenfor, helt kan se bort fra denne nye rolle (Data Protection Officer, red.) i deres arbejde medpersondatabeskyttelse? Det korte svar er: Nej.

Og hvorfor så ikke det? Fordi, lovmæssigt krav eller ej, så handler det om risiko. Risikoen for, at de oplysninger, som virksomheden ligger inde med, ikke beskyttes godt nok.'

Du kan læse hele Emilies blogindlæg her

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017