Ny blogger: Fra mystisk til målsætning - sådan bliver privacy en del af din forretningsstrategi

Vores nye blogger er privacy-ekspert og har fokus på EU's nye persondataforordning.

Nu er den nye persondataforordning lov inden for EU, men hvordan lever virksomhederne op til den, og hvordan skal man få den til at blive en naturlig del af ens forretning?

Det har vores nye blogger Emilie Norsk mange gode bud på. Emilie arbejder til daglig hos PA Consulting; hun rådgiver inden for privacy og trust og er en af Danmarks mest specialiserede privacy-eksperter.

Hun skrev for nylig et indlæg på Version2's Gæstebloggen med titlen Gør persondatabeskyttelse til en konkurrencefordel og har altså nu fået sin egen blog med fuld fokus på privacy.

Hun skriver i sit første indlæg:

'Spørgsmålet er så, om organisationstyper, som ikke er repræsenteret ovenfor, helt kan se bort fra denne nye rolle (Data Protection Officer, red.) i deres arbejde medpersondatabeskyttelse? Det korte svar er: Nej.

Og hvorfor så ikke det? Fordi, lovmæssigt krav eller ej, så handler det om risiko. Risikoen for, at de oplysninger, som virksomheden ligger inde med, ikke beskyttes godt nok.'

Du kan læse hele Emilies blogindlæg her

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017