Ny blog tager dig med i netværks-maskinrummet

Henrik Lund Kramshøj fra Solido Networks slutter sig til Version2's skarpe bloggere. Han vil fremover skrive om sikkerhed, netværk og hackerværktøjer og lægger ud med en hyggeaften foran pakkesnifferen.

Hos Solido Networks ved man, hvad det vil sige, når man er skydeskive for det ene exploitforsøg efter det andet. Firmaet hoster blandt andet JustEat, Carlsberg og Computerworld, og med så tunge sites, er det tvingende nødvendigt at have sikkerheden helt i top. Henrik Lund Kramshøj er sikkerhedschef hos Solido Networks og ny blogger på Version2. Hans daglige arbejde består i at være smartere end hackerne, opdatere netværket og nørde sikkerhed på alle tænkelige måder.

I sit første indlæg stiller Henrik Lund Kramshøj skarpt på selve netværket - et element, som de fleste ifølge ham slet ikke er bevidste nok om.

»Man betragter netværket som en sort boks, eller en sky som det populært kaldes idag. Alt for mange er blinde for hvad der sker i netværket og det skyldes primært manglende fokus, måske fordi servere er mere spændende - eller ihvertfald mere synlige.
Netværket er som det blev sagt af Sun for år tilbage computeren ("the network is the computer.") - men har du øje for vigtigheden af netværket og fokus på hvad der sker på netværket?« skriver Henrik Lund Kramshøj.

Henrik Lund Kramshøj er kandidat i datalogi fra DIKU. Han har tidligere arbejdet som selvstænding freelancekonsulent i 2003 i eget firma (Security6), hvor han har arbejdet indenfor informationssikkerhed, internet og infrastrukturteknologier, penetrationstest, IPv6 og Unix teknologier. Han er også underviser og foredragsholder indenfor de samme områder.

Henrik Lund Kramshøj stiftede Solido Networks ApS med Christer Hasse i 2010, hvor han i dag er sikkerhedschef (Security Manager).

Gå til Henriks blog

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere