Ny blog: Folket har ret til brød og (god) arkitektur.

Fra i dag kan du følge med i Agata Przybyszewska nye blog på Version2, der blandt andet giver dig indsigt i, hvordan IT- og Telestyrelsen arbejder og ikke mindst beretninger fra både undervisningspodiet og det selvstændige kontor.

I sit første indlæg skriver Agata Przybyszewska, at »For at der ikke skal herske tvivl om, at vi er teknologineutrale, har vi valgt at bruge en Open Source platform og frigive al kildekode. Vi bygger på principper om gennemsigtighed, komponentopdeling og organisk vækst.«

Agata er ny blogger på Version2, og er, som hun selv skriver, »et sjældent set eksemplar af en kvindelig kodenørd.«

Til daglig arbejder Agata som softwarearkitekt hos IT- og Telestyrelsen, er ekstern lektor på IT-Universitetet, og har konsulent firmaet MathMagicians, så hun har med andre ord en meget alsidig hverdag og rigtigt meget på hjerte.

Hun er netop nu i gang med at udvikle sæt af standarder til dokumenthåndtering i det offentlige Danmark, hvilket også er afsættet for hendes debutindlæg. For Agata var det ganske naturligt, at hendes blog skulle findes på Version2:

»Version2 har de mest interessante it-debatter, og jeg vil gerne have debatteret det, som jeg har på hjerte. Jeg kan godt lide at udfordre status quo, og tænke over hvordan tingene kan gøres nemmere og smartere.«, siger Agata.

Gå til Agata Przybyszewskas blog

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere