Ny betalingstjeneste til Snapchat og Messenger giver både Nets og Mobilepay konkurrence

Med ny tjeneste behøver brugere ikke længere åbne ny app, men kan i stedet overføre penge via de sociale apps.

Mobilepay kan se frem til at få en ny norsk konkurrent, efter at Mcash, der er en digital betalingstjeneste til smartphones, vil gøre det muligt at lave pengeoverførsler på sociale apps som Snapchat og Messenger.

Det skriver det norske medie hegnar.no. ifølge Børsen.

Version2 har for nylig omtalt tre teknologier, som vil give Nets konkurrence - heraf konto-til-konto-betaling uden om Nets i Mobilepay som den ene.

Læs også: Avis: Mobilepay vil angribe Nets' dominans med tre tekniske alternativer

Men nyheden viser, at nye løsninger hurtigt kan ændre selv det nye billede.

Mcash vil nemlig smelte social kommunikation og betaling sammen i én oplevelse ved at lancere sit eget tastatur, så man kan sende penge direkte fra Snapchat, Messenger og andre sociale apps.

Elisabeth Haug, der er administrerende direktør i Mcash, kalder lanceringen for den vigtigste, siden selskabet blev opkøbt af Sparebank 1 i 2015.

»Med det nye Mcash-tastatur tager vi vennebetaling et skridt videre ved at smelte social kommunikation og betaling sammen i én oplevelse,« forklarer hun ifølge hegnar.no.

Ifølge Mcash gennemfører 50 pct. af deres brugere såkaldte vennebetalinger hver måned, og derfor vil selskabet flytte betalingsprocessen derhen, hvor brugerne allerede er i dialog med hinanden.

»Med det nye tastatur behøver brugerne ikke længere at åbne en ny app, men kan i stedet overføre penge i de sociale apps, som de bruger hele tiden som for eksempel WhatsApp, Messenger, Instagram, Snapchat og sms.«

»Vennebetaling er blevet meget populært, fordi det kræver langt mindre end at logge på netbanken. Som mobilbetalingsoperatør må vi være til stede der, hvor samtalerne allerede foregår,« konstaterer Elisabeth Haug.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Rasmus Kaae

Lad os se om de kan konkurrere med de store firmaer. Mener at både Facebook, PayPal, Google og Apple har/arbejder på tilsvarende løsninger.

Største forskel som jeg kan se er et forholdsvis åbent og dokumenteret API.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere