Ny Android-udviklingsplatform klar med lir og support

Wind River er klar med en kommerciel udgave af Android-platformen til producenter, teleoperatører og andre, der vil have ekstra support og funktionalitet på Android-platformen.

Den Intel-ejede embedded-virksomhed Wind River Systems sender nu en kommerciel udviklingsplatform til Googles mobile Android-styresystem på markedet.

Det betyder, at teleoperatører, producenter af smartphones og andre interesserede nu kan vælge at betale for en udviklingsplatform til Android, mod til gengæld at få support af platformen og flere muligheder for at skræddersy androidens udseende på telefonen.

Wind River hævder at have gennemtestet Android-platformen med hundredvis af manuelle testcases og tusinder af automatiske ditto.

Af nye funktioner byder Wind Rivers Android-platform på blandt andet Flash og multimediesoftware fra Packetvideo, som er integreret i pakken på forhånd. Android-brugergrænsefladen har også fået en overhaling med mere personlige splash screens under opstart og nye gestures til de centrale funktioner på telefonen.

Platformen er optimeret til Omap 3-processorer fra Texas Instruments, der blandt andet er arbejdshesten i Nokias N900-smartphone. Lige netop den telefon kører dog Nokias egen Linux-baserede mobil-platform, Maemo.

Prislisten for Wind Rivers Android-udviklingsplatform er indtil videre ikke oplyst.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere