Ny Android Studio understøtter Apple-cpu'er

Ny Android Studio understøtter Apple-cpu'er
Illustration: ra2studio/Bigstock.
Avancerede faciliteter i biblioteket Jetpack Compose bliver nemmere at bruge med ny udgave af Googles flagskibs-IDE.
13. august 2021 kl. 10:11
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

En ny udgave af Googles open source-udviklingsværktøj til udvikling af programmer på Android-platformen er på trapperne. Det skriver Infoq.

Navnet er Arctic Fox og versionsnummeret er 2020.3.1, som hentyder til, at værktøjet bygger på Intellij Idea i version 2020.3. Det er ikke den nyeste udgave, men er alligevel en væsentlig opdatering, skriver Infoq.

Ifølge Google er der tale om et stort fremskridt i forhold til UI-design, ved at understøtte avancerede faciliteter i biblioteket Jetpack Compose, som for nylig nåede til version ét.

En ny @Preview-annotation gør det muligt at generere forhåndsvisninger af composables, som er et komponent, der skabes med en Kotlin-funktion. Forhåndsvisningen kan give bud på forskellige konfigurationer, herunder forskellige temaer, enheder med mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også nyt er en 'Layout Inspector for Compose', der gør det muligt dynamisk at visualisere, hvordan layouts skabt med composables renderes på en fysisk enhed eller en emulator.

Arctic Fox kan nu også køre på Apples nye ARM-baserede cpu'er. Der er dog endnu tale om en forhåndsvisning. Ifølge Infoq er værktøjet hurtigt og stabilt på Apple-cpu'erne, men dog med visse særheder.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger