Nvidia lancerer cloud gaming-service til Windows og Mac

Illustration: yupiramos/Bigstock
Grafikgiganten betatester cloud-app, der lader dig spille tunge spil på slidte eller billige computere.

Nvidia har til Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas annonceret, at deres cloud-gaming-service snart kommer til en gammel pc eller Mac nær dig.

Geforce Now, som servicen hedder, vil lade dig køre grafiktunge spil på en sky ladet med Nvidias egne industri-grafikkort og streame indholdet tilbage til dig i real-tid.

Programmet bliver for tiden beta-testet, og du kan skrive dig på venteliste til at prøve det gratis her. Det kræver dog en internetforbindelse på mindst 25 Mbit/s.

Konkurrenter i Danmark

Version2 har tidligere omtalt den danske cloud gaming-start-up Snoost, der tilbyder en lignende service. Ligesom med Snoost skal man med Nvidias cloud-gaming service selv eje de spil, man ønsker at spille på skyen, og bruge spiltjenesten Steam til at spille dem på.

Læs også: Dansk chrome-plugin lader dig køre de nyeste spil fra din gamle spand

Den store test, Nvidias service skal bestå, hvis den skal overbevise nye og gamle gamere, er input-forsinkelsen. En forsinkelse på blot et par millisekunder, fra man trykker eller klikker, og til man skyder eller hopper i et spil, kan gøre det svært – og i værste tilfælde umuligt – at nyde et spil.

En anmelder fra The Verge, der har prøvet servicen, fortæller, at han prøvede spillet Playerunknown's Battlegrounds på en billig bærbar uden at kunne mærke nogle forsinkelser på Nvidias service. Det var dog under kontrollerede forhold og med hurtigt internet godkendt af Nvidia selv.

Geforce Now er allerede ude til Nvidias egen Shield-enhed. Nvidia Shield er en Android-TV-baseret medieafspiller, der også tillader streaming af pc-spil via Nvidias cloud-service.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder