Nu vil Google have sit eget teleselskab i USA

MWC15: Google vil nu teste det amerikanske marked ved at lancere sit eget teleselskab. Hvis det viser sig at være en succes, kan Google vise sig at blive en aktiv spiller på det amerikanske telemarked.

Søgegiganten Google arbejder på at skabe sit eget teleselskab. Det fortalte Sundar Pichai, der er vicedirektør hos Google, på årets Mobile World Conference i Barcelona, skriver Mashable.

Ifølge Sundar Pichai arbejder Google i øjeblikket med projektet på en lille skala. Der er tale om, at Google vil være en såkaldt virtuel teleoperatør, på samme måde som vi i Danmark kender fra Telmore, CallMe og Oister. Det foregår altså ved, at virksomheden lejer sig ind på en eksisterende mobilinfrastruktur.

Til at starte med ser Google det som et eksperiment - på samme måde som med den første Nexus-telefon. Hvis interessen viser sig at være der, og projektet går godt, vil Google fortsætte med planerne.

Google udbyder i øjeblikket fiber i flere byer. Derudover har virksomheden hele tiden gang i andre projekter - bl.a. om soldrevne droner, selvkørende biler og mange andre, ikke-søgnings-relaterede produkter.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere