Nu ruller Google hele kontorpakken ud på iOS

Gabet mellem at bruge Google Docs på Android og på iOS er nu lukket. Dermed kan man også redigere MS Office-dokumenter med Googles programmer på sin iPad.

Er du både bruger af Googles gratis kontorprogrammer på nettet, Google Docs, og den glade ejer af en iPad? Så har du indtil nu været lidt en andenrangsbruger hos Google, som naturligt nok har koncentreret sig om at udvikle Google Docs-apps til Android-platformen.

Men nu er forskellen mellem de to mobile styresystemer i store træk lukket. Google har lanceret nye udgaver af Docs og Sheets til iOS, og har for første gang præsentationsprogrammet Slides klar til iOS. Det skriver Techcrunch.

De nye udgaver af Docs og Sheets betyder, at man på iOS nu også kan redigere dokumenter og regneark, også når der ikke er internetforbindelse. Man kan også arbejde med Microsofts Office-formater, uden at skulle igennem flere konverteringer undervejs.

Ser man bort fra Windows Phone har Google dermed nu Google Docs-suiten klar i fuld version på alle gængse platforme, via browseren på desktopstyresystemer, bygget ind i Chrome OS og som apps til iOS og Android.

Med lanceringen går Google også i direkte konkurrence med Microsofts Office-apps til iPad, som efter flere års tøven fra Microsofts side udkom i marts måned i år. Disse programmer kræver dog abonnement til Office 365-tjenesten for at kunne bruges fuldt ud.

Læs også blogindlægget fra Google om lanceringen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere