Nu muligt at afvise Windows 10 - permanent

Illustration:
Microsoft vil nu gøre det muligt at afvise Windows 10 opgradering

I forbindelse med at Microsoft vil gøre deres Windows 10 opgradering til eksisterende Windows 7 og 8,1 brugere mere bredt tilgængelig, annoncerer software giganten også, at man samtidig vil tilbydes en permanent måde at afvise opgradering på. Det betyder, brugere, der ikke ønsker at opgradere, slipper for de gentagne påmindelser om opgraderingen.

Private brugere og virksomheder, der opdater deres Windows via Windows Update, er siden lanceringen af Windows 10 konstant blevet spammet med reklamer i deres proceslinjen, hvor Windows Update tilskynder dem til at opgradere deres system. Men det lover Microsoft nu at give brugerne en mulighed for at slippe for.

Læs her, hvordan du allerede nu kan slippe for Windows 10 upgrade notifikationer.

Amerikanske brugere, der modtager deres opdateringer fra Windows Update, og ikke fra tjenester som WSUS eller SCCM, vil begynde at modtage det nye tilbud senere i denne måned, hvorefter resten af verden følger trop.

Den gratis opgradering til Windows 10 er tilgængelig for alle, som ikke kører en Enterprise-version af Windows 7 eller 8.1.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (15)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Jonas Iversen

Installer aldrig programmer fra 3. part du ikke kan have 100% tillid til! Og slet ikke gratisprogrammer som ikke er open-source hvor kildekoden er tilgængelig! Der er kun én som ved om "GWX Control Panel" installere f.eks. en bagdør på din PC og det er programmøren......og er det én du kender og har tillid til????

 • 0
 • 0
Christen Monberg

På min Windows-7 laptop kommer der jævnligt en popup fra Mikroblød om at de synes jeg skal opgradere. Når jeg så klikker jatak, siger det næste billede at mit grafikkort ikke understøttes. HVORFOR F¤%&#* BLIVER DEN SÅ VED MED AT OPFORDRE MIG TIL AT OPGRADERE?

 • 0
 • 0
Martin Kirk

Jeg har hørt / læst om flere hvor de har sagt NEJ TAK igen og igen... men på magisk vis installerede Windows 10 sig selv en dag uden de vidste det og VUPTI fik de Windows 10.

godt nok kun Amerikanere

det jo helt grotæsk og jeg tror kun Microsoft har lavet denne nej tak feature pga massivt pres fra sure folk.

BTW.. prøvede selv at opgradere en Windows 7 Pro til Windows 10 Enterprise hvorefter Netkortet ikke virkede. Computeren var også en del af et domæne og kørte på Domain\Administrator kontoen men sjovt nok fik jeg fejlbeskeder hver gang jeg ville bruge Admin funktioner i Win10...

så efter 2 timer gav jeg op og nedgraderede igen...

på min anden maskine kører det dog fint nok..

 • 0
 • 0
Jens loggo
 • 0
 • 0
Benny Lyne Amorsen

Installer aldrig programmer fra 3. part du ikke kan have 100% tillid til!

På Windows er det ikke realistisk. Ca. ingen compiler selv deres Open Source-programmer, og der er ingen distributioner til at gøre det for dig. Hvis man skal bruge Wireshark, så er der ikke meget andet at gøre end at hente det som binær.

På OS X er det en anelse bedre, med f.eks. homebrew og App Store. Men stadig er langt den mest almindelige metode bare at hente en binær ned fra nettet.

Det er kun på Linux eller *BSD at den slags regler har en chance.

 • 0
 • 0
Bent Jensen

Har igen en i min omgangskreds som ingen Trådløst Net har efter "opdatering" til windows10

Løsning ny PC :-(

Skriven på en Windows 10 (spillemaskinerne, men min arbejds PC har nu fået en version af Ubuntu i stedet for en opdatering fra XP (både K og X alt efter temperament og arbejdsopgave) og jeg vender ikke tilbage. Køre fint med en ny investering i en 128 Gb SSD, 50 Gb kunne gøre det.

Note:Advarsel med hensyn til Windows 10 og Trådløse netkort Advarsel med hensyn til Windows 10. Har set mange der opgradere som ikke kan få deres trådløse netværkskort til at virke,eller det er ustabilt. Det er heller ikke så godt som Win7 eller XP til Desktop og der skal bruges meget tid på ny læring, dog ikke så meget som til katastrofen Win8 . så hvis i har bruger som er tilfreds, opgradere ikke men BLIV. Så for en gang skyld tror jeg ikke at Windows først laver noget lort også noget godt. Det blev til noget, ikke så dårligt som Vista eller Win8 Grunden til at Win 10 vokset så hurtigt er at alle er flygtet fra Win8, men hvis de gerne vil have flere med på vognen så må de se at få XP og Vista gratis med, ellers kommer de til at leve med stor defragmentering i årtier.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere