Nu kommer Chrome-browseren til Android

Illustration: Android Logo
Når du klapper den bærbare sammen, kan du nu fortsætte din din surf på mobilen med de samme åbne faneblade i Chromes nye mobilbrowser

Google er nu på vej med et alternativ til den indbyggede browser i Android-styresystemet, nemlig en Android-version af Google Chrome. Det skriver Google på selskabets blog.

I første omgang er der dog kun tale om en betaversion af Google Chrome til Android, og den er kun tilgængelig på udvalgte sprog. Desuden kræver den Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich.

Google fremhæver selv muligheden for at synkronisere sine bogmærker på tværs af enheder ved hjælpe af Chrome som en af de funktioner, der skal få Android-brugerne til at skifte.

Det er også muligt at genåbne de samme faneblade, som man sidst havde åbnet på sin pc, så man kan fortsætte sin browsing på en mobil enhed.

Samtidig har Google også forsøgt at gøre det lettere at vælge ét link blandt en klump af links på en lille skærm med en zoomfunktion, der zoomer ind på links.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jens Schumacher

Den fungere sku fin. Der mangler et par ting men det skal nok blive godt når den får et par iterationer mere. Men det er belastende at der er lukket for den i market. (5-10 sekunders google skaffer dog apk filen uden om market.)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere