Nu kan du streame Popcorn Time-film direkte i din browser

Popcorn Time har taget det næste logiske skridt og er gået fra udelukkende at være et program, der skal installeres lokalt, til at være et site, der tilbyder streaming direkte i browseren.

Selvom det nok er svært at finde nogen, der oprigtigt synes, at Popcorn Time-applikationen var besværlig at bruge, så har sitet ‘Popcorn in your browser’ nu gjort det omtrent lige så nemt at streame en piratkopieret premierefilm som en video på Youtube.

Det skriver Tech Crunch.

Som titlen på sitet antyder, slipper du nemlig for at bøvle med at downloade programmet lokalt til din computer, men kan direkte fra din browser shoppe gratis i alverdens filmtitler.

Tech Crunch har afprøvet den nye tjeneste, og så vidt deres reporter har kunnet gennemskue, gemmes der ingen torrent-filer lokalt.

Ifølge Tech Crunch er tjenesten i øjeblikket temmelig ustabil - nogle filer afspilles uden problemer, mens andre filer slet ikke vil loade. Det er endnu uklart, om den browserbaserede tjeneste har samme bagmænd som applikationen.

Sitet trækker angiveligt på en kombination af forskellige tjenester, og mediet varsler derfor, at vi den kommende tid vil se flere sites af denne slags.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bent Jensen

Så lige 2 min, kvaliteten var ikke OK for mig, og det er normalt ikke noget jeg gør i, efter jeg har fået Netflix og HBO. Men godt med noget konkurances på alle fronter, så holder de heller ikke så længe på filmen i Europa, at vi for længst har set dem, når DE har lyst til at frigive dem. Men som vi så med oplysningerne fra SONY, det er ikke Piraterne der er problemet, det er distributørerne, der tror at de skal have samme fortjeneste som da de sad på 80% mod nu 10% af underholdnings market. Har selv brugt 5 gange så meget på et enkelt spil sidste år, som på film de sidste 2.

http://www.version2.dk/artikel/se-sonys-benhaarde-kontrakt-med-spotify-2...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere