Nu kan du streame Popcorn Time-film direkte i din browser

20. maj 2015 kl. 09:052
Nu kan du streame Popcorn Time-film direkte i din browser
Illustration: Screendump.
Popcorn Time har taget det næste logiske skridt og er gået fra udelukkende at være et program, der skal installeres lokalt, til at være et site, der tilbyder streaming direkte i browseren.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Selvom det nok er svært at finde nogen, der oprigtigt synes, at Popcorn Time-applikationen var besværlig at bruge, så har sitet ‘Popcorn in your browser’ nu gjort det omtrent lige så nemt at streame en piratkopieret premierefilm som en video på Youtube.

Det skriver Tech Crunch.

Som titlen på sitet antyder, slipper du nemlig for at bøvle med at downloade programmet lokalt til din computer, men kan direkte fra din browser shoppe gratis i alverdens filmtitler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tech Crunch har afprøvet den nye tjeneste, og så vidt deres reporter har kunnet gennemskue, gemmes der ingen torrent-filer lokalt.

Ifølge Tech Crunch er tjenesten i øjeblikket temmelig ustabil - nogle filer afspilles uden problemer, mens andre filer slet ikke vil loade. Det er endnu uklart, om den browserbaserede tjeneste har samme bagmænd som applikationen.

Sitet trækker angiveligt på en kombination af forskellige tjenester, og mediet varsler derfor, at vi den kommende tid vil se flere sites af denne slags.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
26. maj 2015 kl. 13:00

Så lige 2 min, kvaliteten var ikke OK for mig, og det er normalt ikke noget jeg gør i, efter jeg har fået Netflix og HBO. Men godt med noget konkurances på alle fronter, så holder de heller ikke så længe på filmen i Europa, at vi for længst har set dem, når DE har lyst til at frigive dem. Men som vi så med oplysningerne fra SONY, det er ikke Piraterne der er problemet, det er distributørerne, der tror at de skal have samme fortjeneste som da de sad på 80% mod nu 10% af underholdnings market. Har selv brugt 5 gange så meget på et enkelt spil sidste år, som på film de sidste 2.

http://www.version2.dk/artikel/se-sonys-benhaarde-kontrakt-med-spotify-200048

1
21. maj 2015 kl. 15:54

Tilsyneladende ikke længere :-(