Nu kan du se, om du var offer for LinkedIn-hack

Illustration: Virrage Images/Bigstock
I sidste uge fortalte en hacker, at han var i besiddelse af 117 millioner LinkedIn-brugernavne og -adgangskoder. På hjemmesiden 'Have I Been Pwend?' er det nu muligt at tjekke, om ens egen bruger er blandt de lækkede data.

Nu er det muligt for enhver at tjekke, hvorvidt man er blandt ofrene for det angreb, som en hacker i sidste uge fortalte, at han havde data fra, som indeholdt 117 millioner kombinationer af brugernavne og adgangskoder til LinkedIn.

Det skyldes, at sikkerhedsefterforskeren Troy Hunt har fået fingre i de lækkede data og har lagt den ud på sin hjemmeside. Det skriver mediet Motherboard.

På hans hjemmeside 'Have I Been Pwned?' er det derved nu muligt at søge efter sin LinkedIn-profil for at se, om den er med i lækket.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (10)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Gustav Brock

Nej, det er en gmail-konto. Googles spamfilter er særdeles effektivt.

Vi får i forvejen tonsvis af spam på vores offentligt kende e-postadresser, men det er helt minimalt, hvad der slipper igennem, for de går via Exchange Online (Office 365), der også har virkelig effektiv spamfiltrering.

 • 0
 • 0
Allan S. Hansen

Men nu er jeres email klar til SPAM, fra ejeren af siden, som sælger jeres E-Mail adr af højkvalitet:-)

Jeg kommer til at tænke på en del af de gode sider i gamle dage hvor man kunne indtaste sit kodeord og så ville websiden MD5 hash'e det og "sammenligne det mod en hash tabel over crackede passwords og fortælle om ens kodeord var cracked" Nem måde at få skabt en samling :)

(Ikke at jeg siger at denne pwned side er farlig eller noget - men det er en nem tanke at tænke - og ville være en nem måde at få aktive email samlet sammen)

 • 0
 • 0
Casper Olsen

(Ikke at jeg siger at denne pwned side er farlig eller noget - men det er en nem tanke at tænke - og ville være en nem måde at få aktive email samlet sammen)

De eneste mails Troy gemmer (ud over dem han får fingre i gennem leaks), er hvis man skriver sig op til at få en advarsel, skulle ens mail på et senere tidspunkt dukke op. Det endda muligt at opsætte for et helt domain som man lige skal validere man har styringen over det først, inden man kan begynde at modtage advarsler

 • 0
 • 0
Hasan Hüseyin Samanci

Må erklære mig enig. Da Adobe i sin tid mistede en masse data, brugte jeg siden og har aldrig modtaget noget eller oplevet en stigning i uønskede mails.

Er jeg den eneste som husker, at Linkedin tilbage i 2012 bad brugere om at ændre kodeord, da lækket fandt sted? For kan huske jeg ændrede koden dengang, men fik så i sidste uge en mail om at nulstille koden igen, hvilket man så gjorde.

 • 0
 • 0
Casper Olsen

men fik så i sidste uge en mail om at nulstille koden igen, hvilket man så gjorde.

Sjovt nok optræder jeg i Troy liste, over brugere der har fået lækket email/password og mindes også at jeg dengang blev tvunget til at skifte password. Men jeg har ikke modtaget en mail du omtaler, i sidste uge.. og har jeg er den nok desværre røget i papirkurven sammen med de andre ligegyldige mails fra Linkedin... ups

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere