Nu kan du ringe gratis til telefoner i USA direkte fra Gmail

Danske Gmail-brugere kan nu ringe til fastnettelefoner og mobiler i USA og Canada kvit og frit, gennem Google Hangout.

Google giver nu brugerne mulighed for at ringe gratis til fastnet- og mobiltelefoner direkte fra Gmail og Google+. Det skriver selskabet i et blogindlæg.

Indtil videre er det dog kun gratis, hvis du ringer til numre i USA og Canada. Vil du ringe til din moster i Marokko eller fætter i Finland, er det ikke gratis, men sker til takster, som Google selv kalder 'super, super lave'. Et opkald til en finsk mobiltelefon koster for eksempel godt 70 øre i minuttet. Alle takster kan ses her.

Bruger du Gmail, vil du kunne se et lille ikon med et telefonrør der, hvor du normalt kigger hen for at chatte med andre brugere. Der kan du aktivere den nye funktion og læse mere om vilkårene. Konkret sker opkaldet gennem Google Hangouts.

Du kan også læse mere i blogindlægget fra Google.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (10)

Kommentarer (10)
Johnnie Hougaard Nielsen

Jeg ringer til 70 lande for 35 øre i minuttet
Gennem min OnFone abonnement. Her kan Google ikke være med.

Jeg vil foreslå dig at læse hvad der står, før du kommer med misvisende påstande. Den opgivne takst for Finland er for mobiltelefoner. Prisen er det halve for fastnet. Altså præcis samme pris som OnFone.

Takst siden fra Google siger:
Finland - Landline 5¢
Finland - Mobile 10¢

Brian Søborg Mathiasen

Så vidt jeg har bladret mig frem til kan du, i din kontakliste i Hangouts, blot markere den du vil ringe til, så får du muligheden for at lave et videoopkald. Har dog ikke lige set om/hvordan det virker.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 10:29

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017

Affecto has the solution and the tools you need

According to GDPR, you are required to be in control of all of your personally identifiable and sensitive data. There are only a few software tools on the market to support this requirement today.
13. sep 2017