Nu kan alle udviklere få Windows Phone 7 applikationer på Markedspladsen

Microsoft har åbnet for, at alle udviklere kan indsende Windows Phone 7 applikationer og få dem lagt på Microsofts markedsplads. Det sker samtidig med den amerikanske lancering.

Udviklere, som laver applikationer til Microsofts nye mobilplatform Windows Phone 7, kan nu indsende deres applikationer til at blive godkendt og distribueret på den tilknyttede markedsplads.

Microsoft har lanceret Windows Phone 7 i Europa, selvom det endnu ikke er alle europæiske lande, hvor telefonerne kan købes. Samtidig er det ikke alle lande, der har deres egne officielle markedspladser for Windows Phone 7 applikationer.

LÆS OGSÅ Microsoft: Danmark kommer i anden række for Windows Phone 7

Det gælder blandt andet Danmark, hvor udviklere dog kan distribuere deres applikationer via de udenlandske markedspladser. Danske kunder kan dog formelt ikke købe applikationer, selvom de kan tilgå udenlandske markedspladser.

Microsofts folk i Danmark har mellem linjerne dog indikeret, at 'den slags plejer folk at finde ud af', mens danskerne venter på et officielt dansk marked for Windows Phone 7.

Åbningen for at kunne indsende nye applikationer kommer samtidig med, at Microsoft lancerer Windows Phone 7 i USA. Samtidig med åbningen har Microsoft også opdateret kravene til applikationer.

Kravene for at få en applikation godkendt omfatter både tekniske krav, indholdsmæssige krav samt krav til, at brugerne eksempelvis selv skal vælge at give en tjeneste tilladelse til at sende sms'er, og at brugeren skal kunne fravælge det igen senere.

Ifølge Microsoft skal udviklere forvente, at der går tre til fem arbejdsdage, før en applikation er blevet behandlet og godkendt.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere