Nu går Apple i flæsket på Samsungs nye Galaxy S3

Illustration:
En milliard dollar i erstatning og krav om forbud mod salg af ældre Samsung-telefoner er ikke nok for Apple, der nu også vil have nyere modeller som Galaxy S3 pillet af hylderne i USA.

Apple forsøger nu at vride forbudsskruen mod salg af Samsung-produkter i USA en ekstra omgang.

Den californiske it-gigant vandt i forrige uge en overbevisende sejr over koreanske Samsung i en spektakulær retssag om brud på patenter i selskabets iPads og iPhones.

Men sejren var åbenbart ikke markant nok for Apple, der nu i en ny retssag vil have salget af flere af Samsungs seneste modeller - herunder flagskibet Galaxy S3 - på markedet forbudt. Det skriver The Register.

Læs også: Apple vinder storsejr over Samsung i patentkrig

Læs også: Samsung vs. Apple: Kampen der kan ændre din smartphone

Læs også: Efter sejr: Apple vil forbyde 8 Samsung-telefoner i USA

Efter retssagen i San José i Californien, hvor Samsung blev dømt til at betale Apple seks milliarder kroner i erstatning, var Apples næste træk at forsøge at få nedlagt et fogedforbud mod salg af den storsælgende Samsung Galaxy S2 og en stribe andre, ældre modeller i USA.

Men nu vil Apple også prøve at få standset salget af nyere modeller som Galaxy S3, Galaxy Note og Samsungs tablets Galaxy Note 10.1 og Tab 7.0 Plus forbudt. Begge Apples ønsker om forbud skal vurderes ved en høring i begyndelsen af december, skriver The Register.

Du kan læse mere om Apple-Samsung-sagen herunder.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (12)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#2 Cristian Ambæk

Jeg begynder simpelthen at være så træt af Apple og alt deres patent knald. Desværre sidder jeg selv med en Iphone 4. Men hvis muligheden byder sig så anskaffer jeg mig en Galaxy S III, brænder min iphone (bogstavligtalt) sender videoen til Apple, med et billed af min nye telefon.

1

Spring nyheden over? Jeg kan meget godt lide at følge med i udviklingen.

 • 29
 • 0
#3 Peter Sørensen

What he said!

Jeg sidder også selv og skriver fra en macbook pro, men jeg er simpelthen så træt af alt den negative opmærksomhed apple generer, og at de forsøger at sværte deres konkurrenter til, frem for 'bare' at lave noget som er ENDNU bedre. Faktum er vel (for mit vedkommende), at SIII er en meget bedre smartphone end iPhone 4s, og derfor forsøger apple nu at få den forbudt. ikke en forretningsstrategi som er en innovativ it-gigant værdig. Næste gang jeg skal ha en computer/tablet bliver det med garanti ikke en fra apple.

 • 24
 • 0
#4 Ole Christensen

Rigtigt sagt fra ende til anden! Apple må godt nok føle sig presset og ikke i stand til at slå igen via innovation. Måske det er de spæde skridt på starten af en overlevelseskamp for Apple? Måske de ikke længere, efter Steve Jobs død, har de kapaciteter internt der skal til for at skabe noget virkelig banebrydende og genialt? Der er vist ingen der objektivt kan påstå at der er kommet ret meget nyt fra Apple's hånd i de seneste IOS udgivelser. Det er mest efterligninger og same-o same-o..

 • 14
 • 0
#5 Henrik Hausner

Et eller andet sted, så forstår jeg virkelig ikke hvorfor Samsung ikke forlængst har stoppet deres leverance af dele til Apple. Såsom "Apples" retina skærm, chips, ram osv. når nu det "rådne æble" bliver ved med at lægge sag(er) an. Someone please explain..

 • 8
 • 0
#6 Ulrik Kruse

uden jeg skal kloge mig, så er svaret vel, at det kan betale sig for samsung at sælge dele til apple. det er vel bare business :-) men man kan vel forestille sig, at den dag det vender for apple, så kan samsung huske det, præcis som det også skete for nokia...

 • 5
 • 0
#8 Peter Jensen

Samsung er jo mere end bare Samsung, det er delt op i en masse forskellig afdelinger. Enkelte af dem har ikke været i kamp med Apple. Men i sidste ende kan de jo være top ledelsen overvejer det hvis Apple bliver ved.

 • 6
 • 1
#10 Kim Schulz

Samsung er egenligt flere forskellige totalt uafhængige firmaer. Dem som laver mobil telefonerne har intet med det samsung som laver hukommelse, skærme osv (ud over at de selvfølgelig køber deres dele fra dem). På den måde kan Apple skade den ene Samsung så tosset de vil og stadig købe deres dele af det andet samsung (som i de fleste tilfælde har opfundet, udviklet og patenteret de dele som apple benytter).

 • 1
 • 0
#11 Michael Peters

Her i virksomheden har vi fået nok af de 2 kamphaner, der med deres retssager, gør mobiltelefonerne dyrere for os forbrugere.

Vi boykotter dem, og finder nye leverandører på både telefoni- og computerfronten. Fremover vil vi ikke handle med nogen af de 2 virksomheder.

Vi ved det ikke hjælper her og nu, men at støtte deres forsatte latterlige adfærd, er fra nu af udelukket.

Det er naturligvis vores håb, at Ledelsen i Danmark fra både Apple og Samsung følger med her på Version2 - for vi ved, at vi ikke er de eneste der boykotter dem - vores store nabo virksomhed skal udskifte alle telefoner i de kommende måneder, og her falder valget ikke på Apple eller Samsung - uanset hvor lækre telefoner de laver.

 • 3
 • 2
#12 Jesper Høgh

...eller er jeg vågen?

Kommentarene fra alle de iDisciple, som plejer at udtale sig med meget store bogstaver, så såre iSekten kritiseres bare det mindste, er udeblevet.

Skal dét mon tolkes således, at iFilosofien om at al omtale er god omtale ikke mere er gældende?

 • 2
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere