Nu får små lokalkontorer it-i-en-boks

Barcelona: HP har samlet 14 applikationer i én boks til de afdelinger i virksomheden, der ikke er store nok til at have egen it-afdeling.

»Hæng lige på et øjeblik, min computer er lidt langsom til at finde oplysningerne.«

Med dette tænkte eksempel på en samtale til et call-center forklarede HP's chef for enterprise networking, Marius Haas, hvorfor store virksomheder har brug for HP's nye løsning, der samler alle de små lokalkontorers it-behov i én boks.

»For vi ved jo godt, det oftest ikke er selve computeren, men dårlige netværksforbindelser og dårlig support, der får 'branch office'-medarbejderne til at føle sig som andenrangs-medarbejdere rent it-mæssigt,« sagde Marius Haas på en pressekonference tirsdag.

HP kalder boksen en integreret hardware-, software- og netværksplatform, og boksen kommer med de 14 mest nødvendige applikationer til en komplet it-support-løs drift forudinstalleret, heriblandt WAN-optimering fra Riverbed, Microsoft Lync (tidl. Communications Server & Communicator), load balancing fra Citrix Netscaler og en ip-telefoniløsning fra Avaya.

»Boksen bruger 88 procent færre kabler, 33 procent mindre plads og 50 procent mindre strøm end enkeltstående løsninger,« sagde Marius Haas.

Han forklarede, at selvom boksen kommer med 14 integrerede løsninger, skal virksomheden dog kun betale for de af dem, som man rent faktisk bruger.

»Og så er det hele bygget op omkring en åben platform, der gør partnerintegration mulig,« fortsatte han.

Boksen med navnet HP E5400zl er i handlen nu og priserne begynder ved 44.000 kroner.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Jakob Stærk

For den danske version mangler noget - der refereres til en modular switch, mon ikke den oprindelige artikel henviser til Procurve One moduler der kan anvendes i den nævnte (og andre switche). Ultrakort er et Procurve One modul en blade server på et modul der passer i switchen.

  • 0
  • 0
#5 Martin Kiefer

En modulær router/switch med servicemoduler til hvad man nu måtte have lyst til, og til en pris der "allerede" starter ved 44K...

Tror virkelig Cisco burde have været opmærksomme her, det er jo noget helt nyt...eller jeg mener...

/Martin

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere