Nu er PHP 7 frigivet - og ja, vi gik fra 5 til 7

Illustration:
Nu er PHP 7.0.0 officielt frigivet og rummer især på en række justeringer, der skal forbedre ydelsen.

PHP version 7.0.0 er nu officielt frigivet, og der er tale om en udgivelse, som især har fokus på ydelse og på at rydde op i PHP.

Ifølge udviklerne selv, skulle det i visse tilfælde være muligt at fordoble ydelsen i forhold til PHP 5.6. Samtidig er der strammet op flere steder, så alle dele af PHP opfører sig mere stringent.

Mange vil nok fortsætte et stykke tid endnu på version 5.6, som også fortsat understøttes og bliver videreudviklet, men ikke får alle de nye funktioner fra version 7.

Hvis man ikke lige har fulgt PHP, kan man måske undre sig over, hvor version 6 blev af, og PHP 7 har sådan set rødder ti år tilbage til et projekt med at udvikle en ny version, som imidlertid løb ud i sandet. Visse af funktionerne endte med at blive inkluderet i PHP 5, og derfor valgte udviklerne at springe den droppede version 6 over, da de gik i gang med udviklingen igen og i stedet gå til versionsnummer 7.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Mike Mikjær Blogger

Det var ikke meget du gad skrive om den sag? Hvad er det for performance ændringer ? Hvilke funktioner blev inkludere i PHP 5? Hvilke gjorde ikke? Og er de så med i 7'eren?

Så svært er det altså ikke...

Jeg savner stadig en funktion til at anmelde dårlig top-indlæg!

  • 19
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere