Nu er live-ovesættelse af syv sprog rullet ud i Skype

Skype kan nu oversætte mellem syv sprog i Windows.

Skype Translator skulle nu være rullet ud til alle brugere af det populære kommunikationsredskab på Windows.

Det oplyser Skype i et blogindlæg, som det britiske teknologimedie The Register har bemærket.

Microsoft-programmet skulle nu kunne oversætte mellem mandarin (kinesisk), engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk og spansk.

Skype Translator bygger på Microsoft Translator, der blev lanceret for lidt over et år siden - i december 2014. Udrulningen af live-oversættelsen blev bebudet i oktober sidste år.

Dengang var seks af de nu syv sprog understøttet. Portugisisk er det nye.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Martin Warming

Through voice-to-voice translation, all of our Skype for Windows customers can now speak in seven languages: Chinese Mandarin, English, French, German, Italian, Portuguese and Spanish. Through text-to-text translation, our customers can now write in over 50 instant message languages. ....

  • 1
  • 0
#3 Bent Jensen

Og virker ikke på Dansk. Det blev lovet skulle virke på Xbox One på Dansk, når der kom den første officielle release på Dansk. Typisk MS salg og marketing, og når det så virker langt tid efter konkurrenterne så skal det sælges igen som en nyhed.

Endnu en grund til at de ikke fik held med deres mobil OS.

Note:Advarsel med hensyn til Windows 10 og Trådløse netkort Advarsel med hensyn til Windows 10. Har set mange der opgradere som ikke kan få deres trådløse netværkskort til at virke,eller det er ustabilt. Det er heller ikke så godt som Win7 eller XP til Desktop og der skal bruges meget tid på ny læring, dog ikke så meget som til katastrofen Win8 . så hvis i har bruger som er tilfreds, opgradere ikke men BLIV. Så for en gang skyld tror jeg ikke at Windows først laver noget lort også noget godt. Det blev til noget, ikke så dårligt som Vista eller Win8 Grunden til at Win 10 vokset så hurtigt er at alle er flygtet fra Win8, men hvis de gerne vil have flere med på vognen så må de se at få XP og Vista gratis med, ellers kommer de til at leve med stor defragmentering i årtier.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere