Nu bliver det muligt at slette de indbyggede iOS-apps

Fra iOS 10 bliver det muligt at slette indbyggede apps som Maps og Music.

En ændring er på vej i Apples mobile styresystem iOS, så det bliver muligt at slette standard-apps i systemet. Det skriver The Verge.

Fra version 10 af iOS skulle det være muligt for iPhone- og iPad-brugere at afinstallere flere af de forudinstallerede apps, som tidligere var uslettelige. Det drejer sig blandt andet om Maps, Calculator, Music og Videos, som er gjort tilgængelige via Apples App Store, hvorfra de så kan geninstalleres, skulle brugeren komme til at mangle dem igen.

The Verge bemærker, at undbundlingen af iOS-software slet ikke blev omtalt af Apple-direktør Tim Cook eller softwarechef i virksomheden Craig Federighi under deres keynote på Apple-udviklerkonferencen WWDC.

Ændringen bliver ifølge The Verge bekræftet af flere, der har downloadet beta-udgaven af iOS. Visse apps som Messages, Photos og Camera kan ikke slettes, angiveligt fordi de hænger for meget sammen med systemet til at kunne afinstalleres.


Men inden man afinstallerer standard-apps, er det en god idé at have in mente, at andre apps kan afhænge af dem. Det pointerer mediet Mashable, hvor en journalist har afprøvet at slette blandt andet Maps, hvilket gav ham fejlmeddelelser på andre apps.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere