Nu bliver det muligt at optjene rabatter i butikkerne med MobilePay

24. september 2015 kl. 15:481
MobilePay lancerer loyalitetsprogrammer i udvalgte, når man betaler med appen. Funktionen skal gøre det af med loyalitetskort, klistermærker og lignende.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Danske Bank er klar med endnu et fremstød for den populære betalingsapp MobilePay.

Fremover vil det i udvalgte butikker blive muligt at optjene bonuskroner, når man betaler med appen. Bonusprogrammet skal være med til at gøre det af med loyalitetskort, klistermærker og samlehæfter i butikken ved at samle det i appen.

I øjeblikket bliver bonusprogrammet testet af i 25 butikker i Lyngby, men det er planen, at funktionen skal rulles ud over hele landet ifølge Danske Bank.

Det fungerer således, at man optjener minimum 5 pct. i bonuspoint, når man betaler med MobilePay. Pointene kan så indløses i form af en rabat, næste gang man handler i den pågældende butik med MobilePay.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dermed vil programmet også være med til at konsolidere MobilePays dominans på markedet for betalingsapps i Danmark. Det skaber således et incitament for forbrugerne til at betale med Danske Banks betalingsapp frem for konkurrerende løsninger som Swipp eller endda med dankortet, for at opnå bonuspointene. Danske MEEwallet tilbyder også loyalitetsordninger.

I MobilePay skal man først tilmelde sig bonus-ordningen for at være med. Derefter kan man se en oversigt over de butikker, der tilbyder optjening af bonuspoint.

Data og købsinformation i forbindelse med bonusprogrammet bliver ikke videreformidlet til tredjepart ifølge Danske Bank.

Version2 har spurgt Swipp, om den også vil tilbyde loyalitetsprogrammer via betalingsappen. Det kan virksomheden dog hverken be- eller afkræfte.

1 kommentar.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger