Norske SOL lokker danske udviklere med kodeudfordring

Webportalen SOL søger danske backend- og frontend-udviklere. Ansøgningen skal sendes med et API-kald.

Den norske virksomhed og webportal SOL søger danskere til udvikling af backend og frontend. Ansøgningsprocessen er dog ikke helt traditionel.

Stillingsannoncerne - lige nu ser der umiddelbart kun ud til at være en - ligger på http://jobb.sol.no/ For at komme i betragtning til stillingen, skal ansøgerne foretage et api-kald via adressen http://jobb.sol.no/apply fremgår det af en pressemeddelelse fra virksomheden. I skrivende stund ser API-kaldet ud til at skulle foretages med JSON.

»Ved at lade potentielle nye udviklere programmere sig til et nyt job finder vi kandidater, som har nogle af de kvalifikationer, vi er på udkig efter. Vi vil gerne have Skandinaviens bedste udviklere, som vil få mulighed for at få indflydelse på vores fremtidige produkt. Vi ønsker, at danske udviklere vil benytte sig af denne mulighed, og SOL tilbyder konkurrencedygtige norske lønvilkår,« siger teknologidirektør Geir Wiksén fra SOL ifølge pressemeddelelsen.

Af meddelelsen fremgår det desuden, at stillingsannoncen er relativt åben, men den henvender sig specifikt til ansøgere, som synes det er spændende at arbejde med platforme som Node.js, Angular.js, REST og HTML5.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jens loggo

men jeg kunne godt tænke mig at den var mere udfordrende, eller rettere at der overhovedert var en udfordring i det.

Det kræver ingen programmeringskundskaber overhovedet, og så er det jo ikke andet end en gimmick.

  • 3
  • 0
#3 Michael Friis

de ønsker ikke kun ansøgninger fra eliten, men enhver der har modtaget ansøgninger ved hvor uendeligt stor forskel der er på ansøgningerne. Mange ansøger på trods af de ingen evner eller kvalifikation har.

Ved at gemme ansøgningsformularen bag en ellers simpel udfordring lukker de af for størstedelen af de der ikke aner noget om webudvikling.

Kan man lave et website eller konfigurere fiddler til at sende den data de ønsker så kan man sandsynligvis også lære det de har brug for i deres udviklere og derfor er det nemmere at finde guldet blandt netop disse.

Det behøver ikke være Kryptos (http://en.wikipedia.org/wiki/Kryptos) der står i døren og vurderer hvem der må ansøge :)

  • 5
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere