Norske Evry indgår kontrakt med IBM til 6,7 milliarder kroner

2. oktober 2015 kl. 10:16
En del af Nordens næststørste it-selskab skal overtages af IBM.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Evry vil overdrage ansvaret for en del af deres softwareløsninger til IBM. Evrys navn vil fortsat være ansigtet udadtil i Norge og nabolande, hvor de tilbyder forskellige infrastrukturtjenester inden for f.eks. sikkerhed især til finanssektoren. Det skriver Digi.

Evry er Norges største it-selskab med 10.000 ansatte. I Danmark har selskabet kun en mindre repræsentation i Viborg, bl.a. efter overdragelsen af 20 SAP-kunder til itelligence i starten af året.

Der vil dermed ikke være nogen stor forskel for Evrys kunder, men de steder, hvor IBMs Softlayer produkt kan anvendes, vil det blive anvendt.

»For kunderne vil det betyde hurtigere ’time-to-market’ for nye cloudbaserede tjenester og ledende infrastrukturplatforme,« udtaler koncernchef Björn Ivroth i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Evry er Norges største it-virksomhed og Nordens næststørste med deres 10.000 ansatte. IBM overtager 440 af disse ansatte i Norge og Sverige og yderligere 200 medarbejdere i Indien.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger