Norge samler open source-eliten

Det norske center for open source afholder konference med deltagelse af toppen af poppen inden for open source.

Det er lykkedes det norske center for open source-anvendelse Friprogsenteret at hente de absolutte spidser inden for open source til konference i Norge.

Arrangementet har fået titlen Go Open og har netop open source og innovation som de centrale temaer.

Blandt talerne er inviteret Chris DiBona fra Google, Simon Phipps fra Sun Microsystems, Zak Greant fra Mozilla Foundation, Ron Tolido fra Capgemini, Bob Sutor fra IBM og Bruce Perens som opfandt open source-begrebet.

Arrangementet finder sted den 8.-9. april, og arrangørerne forventer flere hundrede deltagere til den to-dages konference.

»Vi skal på konferencen øge kendskabet til og trygheden ved at anvende gratis programmer i de offentlige og private virksomheder,« siger leder af Friprogcenteret Heidi Arnesen Austlid i en orientering om arrangementet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Rikke Holten

....Rafael Guerrero fra USIT, Harald Alvestrand fra Google, Per Andreas Buer fra Linpro, Adam Kennedy fra Ali.as, Andrew Bowyer fra Bath Universitet, Simon Josefsson fra Yubico.com og Michael Schwern.

Er de mere spidser til din smag?

Kh Rikke

  • 0
  • 0
Peter Makholm

Bortset fra Perens og Schwern er der ingen af personnavnene jeg umidelbart ville kunne sætte noget indhold på, hvis der ikke også stod firmanavne og selv med firmanavne er der en del jeg ikke har en anelse om hvorfor jeg skulle høre. Jeg tror også at det vil være svært at finde et sæt navne vi alle er enige om at det er eliten.

Jeg skal nok til Oslo i weekenden før for at snakke Perl QA, men jeg ved nu ikke lige om jeg bliver til konferencen.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere