Nokia Lumia 900 klar til salg i Danmark - Pris: 4.495.-

Nokia lancerer fredag den 25. maj Windows-telefonen Lumia 900 i Danmark til 4.495 kroner.

Nokias nyeste smartphone i topklassen, Lumia 900, lander fredag i butikkerne herhjemme til en pris af 4.495 kroner. Det oplyser Nokia i en pressemeddelelse.

Telefonen er efterfølger til Nokia Lumia 800, der blev lanceret herhjemme i januar og var den finske mobilgigants første telefon med Microsofts mobilplatform, Windows Phone 7.

Nokia Lumia 900 byder blandt andet på en 4,3 tommer ClearBlack AMOLED-skærm, et 8-megapixel kamera med Carl Zeiss-optik på bagsiden, et 1-megapixel frontkamera og et batteri på 1.830 milliamperetimer.

CPU'en er en singlecore-processor, der arbejder ved en clockfrekvens på 1,4 gigahertz. Det kan virke temmelig uambitiøst, når man ser på de nyeste konkurrenter, der har bevæget sig ind i quadcore-land.

Læs også: Anmeldelse af HTC One X: Teknobrag uden high-end finish

Men som Version2 konstaterede i anmeldelsen af forgængeren Lumia 800, havde den ingen problemer med at levere en hurtig og smidig brugeroplevelse med sin singlecore-processor på 1,2 gigahertz.

Læs også: Anmeldelse: Lumia 800 er et stærkt comeback for Nokia

Lumia 900 fås i farverne hvid, sort og cyan og koster 4.495 kroner inklusive moms.

Nokia annoncerer i dag salgsstart i Danmark for den prisvindende Nokia Lumia 900.

Som med 4G-versionen, der blev lanceret i USA tidligere på året, tilbyder Lumia 900 også høje download og upload-hastigheder grundet understøttelsen af operatørernes DC-HSPA netværk, som giver downloadhastigheder på op til 42 Mbps. Oplevelsen af Windows Phone og brugen af sociale netværk har aldrigværet bedre.

Siden lanceringen på Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar har Lumia 900 vundet et væld af priser og har overgået forventningerne på det amerikanske marked. Mange har fremhævet det unikke hardware-design i samspillet med Windows Phone-styresystemet som oplagte grunde til at købe telefonen.

Med det 4,3 tommer store ClearBlack AMOLED display tilbyder Lumia 900 en overlegen touch- og skærmoplevelse, perfekt til at udforske og nyde Nokias signaturservices til Lumia-serien, såsom Nokia Kort, Nokia Transport og Nokia Kørsel. Lumia 900 har desuden Nokias højkapacitetsbatteri, hvilket gør Lumia-smartphonen ideel til at opleve medier og underholdning, mens man er på farten.

Det primære kamera i Nokia Lumia 900 har eksklusiv Carl Zeiss-optik, stor blændeåbning for forbedret ydelse ved dårlig belysning og vidvinkel til at skyde 16:9-formatsbilleder. Det er desuden den første Lumia-smartphone, der også har et kamera foran med en stor blændeåbning til skarpe, lysstærke billeder, og som dermed er ideel til videoopkald.

Lumia 900 kommer i farverne hvid, sort og cyan. Forventet pris uden evt. operatørtilskud og inklusive moms bliver DKK 4.495,-

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (17)
Bjørn Damborg Froberg

Det følger skam også med til N9'eren.. sådan en gummi-dut. Jeg har dog valgt ikke at bruge den nu.

Jeg havde den på, er jeg ret sikker på, den dag hvor jeg fik lejlighed til at lege lidt med en Lumia - for jeg mener at huske at jeg måtte pille den af for at sammenligne.

Det kan selvfølgelig bare være synsbedrag, eller det at der er et andet "layout" på lumia enheden der gør det (Win knap) - men jeg var helt overbevist om at den var tykkere.

Henrik Sørensen

Jeg vil gerne give 5K kr. for den, men jeg vil have garanti for at den kan opgraderes til Windows 8 Phone og det kommer vist desværre til at knibe ganske gevaldigt.

Nokia og Microsoft, nu må I simpelthen gå til stålet og fortælle os hvad vi kan forvente os af jer.

Windows 7 Phone er dejlig, men er og bliver første skud; hvis ikke det skal være det sidste så må I vise mig at jeg har grund til at tro på jer, tro på at der er en fremtid for min investering og for mit engagement med Windows 7 Phone.

Jesper Nyrup

Hvorfor skulle jeg være interessereti at satse på denne telefon, til omtrent samme pris som en Iphone 4s eller en Samsung S3 får jeg en værre telefon som kører et "at best" middelmådigt styresystem.
Desuden er der fortællinger om masser af problemer med disse telefoner fra USA
Hvorfor skulle jeg eller nogen overhovedet så købe den?

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017