Nokia Lumia 820 er klar i Danmark

For 3.700 kroner kan danskerne nu købe Nokias Lumia 820, der er lillebror til topmodellen 920. Telefonen genopliver udskiftelige covers hos Nokia.

Er du ikke til den omfangsrige Nokia Lumia 920, men kan lide de funktioner, den rummer, og er på jagt efter en Windows Phone 8-telefon? Så har Nokia nu et alternativ klar på danske butikshylder, nemlig lillebror Lumia 820.

Her får man nemlig mange af de samme muligheder som i topmodellen, lover Nokia, bare i en lidt mindre pakke og til en lavere pris.

Telefonen rummer dog ikke det mest omtalte hofnummer fra Lumia 920 som standard, nemlig trådløs opladning. Til gengæld har Nokia gjort det muligt at vælge det til ved at genoplive en dille, som især er kendt fra klassiske Nokia-mobiler som Nokia 3310: Udskiftelige covers, som med dagens smartphone-design betyder udskifteligt bagparti.

Bagsiden af Lumia 820 kan nemlig skiftes ud med en ny, der rummer spolen til trådløs opladning, til en pris på 249 kroner, og med nogle ekstra gram i baggagen. Tricket er dog ikke enestående for Nokia, da man også kan få den slags tilbehør til for eksempel Samsung Galaxy S3.

Skærmen rummer 800 x 480 pixels, mens processoren er en Snapdragon S4 med to kerner og 1 gigabyte RAM at arbejde med. Der er mulighed for at udvide den indbyggede lagerplads på 8 gigabyte med microSD-kort.

Kameraet skulle være på niveau med Lumia 920, og får på samme vis hjælp fra to mikrofoner, som kan håndtere høje lydtryk, for eksempel til koncerter.

Hvor Lumia 920 vejer 185 gram og er 10,7 millimeter tyk, er lillebror nede på 160 gram og 9,9 millimeter. Til sammenligning vejer en iPhone 5, der også har en lidt mindre skærm, 112 gram og er 7,6 millimeter tyk. HTC’s mellemmodel One S med 4,3-tommer skærm vejer 120 gram og er 7,8 millimeter tyk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (4)

Bo Grünberger

Billedstabilisering er jo ikke altid relevant for billedkvaliteten. Det spiller en rolle i dårlig belysning, og hvis man har meget rystende hænder. Udover det, så betyder billedstabilisering ikke noget for billedkvaliteten.

Thomas Ehler

Smag og behag vel. Puttede man en iPhone 4s ind i et iPhone 5 hus, ville ekstremt få opdage det, tror jeg. Det samme gælder for 820/920. Mere FØLELSEN af at have det BEDSTE endda reelt at opleve nogen forskel i dagligdagen. Over 100kr for OIS giver ikke mening i min "optik" ;-)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017