NNIT sikrer sig ny aftale i finanssektoren

Den Novo Nordisk-ejede it-virksomhed NNIT har netop vundet en strategisk vigtig aftale med finansvirksomheden BRFKredit.

Selv holder NNIT sig ikke tilbage med at kalde det et gennembrud, at selskabet nu har vundet en portalkontrakt med finansvirksomheden BRFKredit.

»Det finansielle it-marked er præget af få spillere, så vi ser aftalen som strategisk vigtig i vores videre arbejde med at vinde markedsandele på det danske marked. Samtidig er den finansielle sektor, ligesom den farmaceutiske, stærkt reguleret, så vi forventer at kunne trække på vores erfaringer fra dette område i projektet, ligesom vi ser frem til at opbygge ny viden inden for domænet,« siger kundedirektør Michael Bjerregaard fra NNIT i en pressehenvendelse.

NNIT skal videreudvikle og efterfølgende vedligeholde den portal, BRFkredits rådgivere bruger, når de vejleder og betjener privatkunder. Portalen baserer sig på Microsoft-teknologien .NET og udvikles i en serviceorienteret arkitektur, SOA. Formålet er at kunne genbruge services, i andre BRFkredit-systemer samt at øge fleksibiliteten i portalen, så det er muligt hurtigt at tilpasse nye krav fra eksempelvis marked og lovgivning.

Aftalen er til en værdi af et tocifret millionbeløb, oplyser NNIT.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere