NNIT scorer 41.109.958 kroner på nemlogins afløser

7. januar 2011 kl. 09:208
NNIT skal levere en ny fælles login-løsning til 130 offentlige hjemmesider som afløser for NemLogin og Virk.dk. Ordren har en værdi på mere end 41 millioner kroner.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

130 offentlige hjemmesider skal have en ny fælles login-løsning som afløser for NemLogin og den login-løsning, som i dag findes på Virk.dk. Den nye løsning skal udvikles af NNIT, og ordren er lyder på 41.109.958 kroner. Det fremgår af en udbudsbekendtgørelse.

Formålet med projektet er at få konsolideret de to eksisterende login-løsninger, så både borgere, virksomheder og medarbejdere i det offentlige skal bruge den samme løsning.

De 130 hjemmesider omfatter webbaserede systemer fra Domstolsstyrelsen, Folketinget, regionerne, kommunerne og en række ordninger, som administreres af ATP.

Løsningen skal konstrueres som single sign-on, det vil sige, at brugeren skal logge på én gang med det samme brugernavn og adgangskode for på den måde at mindske spildtid med at skulle logge ind separat på flere systemer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over selve udviklingen af løsningen omfatter ordren til NNIT også drift, support og vedligeholdelse.

8 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger