Nintendo afviser at have planer for en 4K-Switch trods udvikler-rygter

Nintendo Switch OLED kommer på gaden d. 8. oktober og har en større OLED-skærm end den originale Nintendo Switch. Illustration: Nintendo
»Vi har ingen planer for nye konsoller udover Nintendo Switch - OLED,« skriver Nintendo på Twitter.
Nintendo Switch OLED kommer med en 7-tommer OLED-skærm, 64 GB intern flash-hukommelse og muligheden for at indsætte et LAN-kabel i docken. Illustration: Nintendo

Nintendo har ingen planer om, at udgive en 4K-udgave af deres Nintendo Switch-konsol. Det skriver selskabet på Twitter.

Der har ellers længe svirret rygter om en opgraderet version af Nintendos håndholdte konsol, der skulle have både AI-drevet renderings teknologi, Nvidia Deep Learning Super Sampling, 4K-support og et større OLED-display. Rygterne om en 4K-udgave af Switchen blev eller så godt som bekræftet af Bloomberg, der havde talt med flere udviklere, der påstår at være i besiddelse af et 4K-udvikler-software sendt fra Nintendo.

Men den historie afviser Nintendo altså.

»En nyhedshistorie fra d. 30. september 2021 hævder usandt, at Nintendo har leveret udviklerværktøjer til en Nintendo Switch med 4K-support. For at forsikre den rigtige forståelse blandt vores investorer og kunder, ser vi det nødvendigt at klargøre, at det ikke er sandt,« skriver Nintendo på Twitter.

Nintendo har dog en ny konsol på vej. Nintendo Switch OLED kommer på gaden d. 8. oktober, og den har et større OLED-display samt en bedre bag-stander og mere intern hukommelsesplads, men har hverken en ny chip eller 4K-support.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere