Nike gør smart-sko dumme igen med opdatering til Android-app

Illustration: Presse / Nike
Nikes nye smart-sko er blevet markant mindre smarte efter en opdatering til den tilhørende Android-app, som gør, at skoene ikke længere kan forbindes med appen.

Nikes nye smart-sko, Adapt BB Smart Sneakers, kan ikke længere forbindes med Android-en-heder, efter skoproducenten sendte en fejlbehæftet opdatering ud få dage efter, skoene blev sat til salg.

Det skriver The Verge.

Nogle brugere rapporterer, at de stadig kan stramme skoene ved at bruge de fysiske knapper på siden, mens andre ifølge The Verge fortæller, at motoren helt er holdt op med at virke, så skoene ikke kan strammes eller bruges normalt.

Problemet findes ikke for iOS-brugere.

Det er ikke første gang, et IoT-produkt skaber problemer for brugerne. De mange hverdagsgenstande, som kan styres med apps over wifi eller Bluetooth, har skabt en række nye udfordringer, både sikkerhedsmæssige og, som i Adapt BB Smart Sneakers’ tilfælde, på grund af softwarefejl.

Læs også: Industriens Fond vil gøre op med Wild West-tilstande for danske IoT-produkter

Nike fortæller, at der arbejdes på et fix, men har ikke nogen tidshorisont for, hvornår det vil blive udgivet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Ditlev Petersen

Måske kan sådan noget give mening for visse grupper af handicappede. Eller folk med store maver. Men tanken om sko, der ikke fungerer på grund af en software opdatering (bør det være softwear?), får mig til at spekulere på, om jeg er rigtigt vågen? Er det endnu en fjollet drøm, jeg sidder fast i? Står der igen en kamel med en dearstalker-hue ude i min have og vil ind?

Det kan afgøres: Hvis den næste smart gadget er et toiletsæde, der kun kan slås op med en app, så ER jeg vågen.

  • 5
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere