Netflix opretter dedikeret spilsektion - men kun til Android-brugere

3. november 2021 kl. 15:33
Netflix opretter dedikeret spilsektion - men kun til Android-brugere
Illustration: Denys Prykhodov, BigStock.
Android-brugere kan nu spille fem mobilspil fra Netflix-appen.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

For nylig investerede Netflix i sit første spilstudie. Nu har de åbnet en dedikeret spilsektion. Spillene bliver en del af et normalt Netflix-abonnement uden ekstra omkostninger. Det skriver Mike Verdu, der er ansvarlig for Netflixs spilafdeling, i en pressemeddelelse på streamingtjenestens hjemmeside.

»Uanset om du hungrer efter et afslappet spil, hvor du kan begynde fra starten, eller en fordybende oplevelse, der lader dig grave dybere ind i dine yndlings historier, vil vi bygge et bibliotek af spil, der har noget til alle. Vi er i de tidlige dage af at skabe en fantastisk spiloplevelse, og vi glæder os til at tage jer med på rejsen,« skriver Mike Verdu.

Spilsektionen består i øjeblikket af fem mobilspil: 'Stranger Things: 1984', 'Stranger Things 3: The Game', 'Shooting Hoops', 'Card Blast' og 'Teeter Up'.

I første omgang er det kun abonnenter med Android-enheder, der får adgang til spillene, men streaming-giganten lover at udvide sine spiltilbud i den kommende tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Ligesom vores serier, film og specials, vil vi designe spil til en hver form for spiller, uanset om du er begynder eller en livslang gamer. Og vi er lige gået i gang. Vi glæder os til at forbedre vores mobilspil oplevelse og tilføje til vores underholdningstilbud i de kommende måneder,« skriver Mike Verdu.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger