Netflix forsøger sig med visning af reklamer

Streamingtjenesten er begyndt at vise trailers for dens egenproducerede serier i slutningen af programmer hos visse brugere. Netflix afviser dog at have planer om tredjepartsreklamer.

Selvom adgang til det populære streamingsite Netflix koster penge, vil tjenesten formentlig ikke forblive uberørt af reklamer. Visse brugere i bestemte områder oplever nemlig allerede nu at få vist reklamer - dog kun for Netflix’ eget indhold.

Det skriver Motherboard.

Læs også: Netflix står for 37 procent af trafikken i Nordamerika

Det er uklart, hvor i verden man skal befinde sig for at blive én af de uheldige testbrugere, men en enkelt Twitter-brugers frustrationer synes i hvert fald at bekræfte, at forsøgene med reklamer finder sted i USA.

Læs også: Netflix vil skifte til HTTPS

Netflix selv understreger over for flere medier, at det langtfra er sikkert, at forsøgene nogensinde vil blive rullet ud for alle brugere, og fastholder samtidig, at firmaet ingen planer har om at gøre brug af tredjepartsreklamer, som ellers virker oplagt, når man tænker på tjenestens omfattende data om kundernes præferencer og mulighed for at målrette enkelte reklamer til specifikke segmenter.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (12)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Jesper Larsen

Det gør du jo ellers hos TV2, TV3 etc.

...og DR for den sags skyld.

Og hvis du mener jeg tager fejl kan du jo f.eks. prøve at se en serie børneprogrammer. Imellem programmerne er der ganske enkelt smækfyldt med reklamer for andre børneprogrammer, Cirkus Summarum, alverdens ting på DRs website og så videre.

Men det er jo ikke reklamer, men information om hvad DR ellers sender og laver af aktiviteter kan jeg svagt høre dig sige. Nej, det er faktisk lige præcis definitionen på reklamer:

"Reklame vil sige en lovprisning af et produkt eller en serviceydelse, som er bestilt og betalt af producenten eller en distributør med det formål at fremme afsætningen."

http://da.wikipedia.org/wiki/Reklame

Så kan man mene, at det er i orden at reklamere for cirkus men ikke for rugbrød på vores licensbetalte kanal. Men det er en lidt anden diskussion.

  • 7
  • 0
#5 Carsten Hahn

En af grundene til at købe sig til en netflix er at man er træt af live tv'et evindelige reklameblokke - hvad enten det er reklamer for hvad der kommer i morgen eller hvad rugbrød koster i føtex i denne uge.

..så hvis netflix begynder at "forsinke" mit serie/film/dokumentatar kiggeri, ja så finder jeg gerne et andet udbud.

Livet er for kort til at spilde på ting man ikke selv har bedt om.

  • 5
  • 0
#10 Sven Pedersen

hvis vi lige drager en parallel til radio, så køre de også hele tiden små reklamer for dem selv, fordi du skal vide hvad du lytter til. Lyder dumt, men alle målinger viser at det virker. På samme måde som der på tv i dag altid er "reklame" for det næste program i slutningen, så du bliver på kanalen.

er sikke på de kan få folk til at blive glader for deres service med små reklamer for deres indhold

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere