Netdesign køber konkurrerende afdeling af Eltel

TDC-datterselskabet NetDesign køber en afdeling af Eltel Networks Business Solutions-division, som konkurrerer med Netdesign på IP-telefoni.

Netdesign opkøber nu en direkte konkurrent. Med købet, der træder i kraft den 1. september, overtager Netdesign 39 tidligere Eltel-medarbejdere og 150 erhvervskunder. Det skriver Computerworld.

Netdesign leverer fortrinsvis IP-telefonisystemer til erhvervslivet og netværksforbindelser baseret på blandt andet Cisco-teknologi. Med købet overtager Netdesign nye store kunder, og kontrakter på Avaya- og Aastra-løsninger, som de i forvejen har et tæt samarbejde med.

»Vi får mulighed for at tilbyde endnu bredere og dybere kompetencer til de forskellige platforme, vi nu engang kan levere på. Og så får vi selvfølgelig også mulighed for at arbejde med flere rigtig spændende kunder,« siger Steen Hagengaard, administrerende direktør i Netdesign, til Computerworld.

Direktøren for Netdesign ønsker ikke at oplyse købsprisen, men fortæller, at der er tale om en stor tilgang til forretningen, som i forvejen bryster sig af at være den største af sin slags i Danmark.

»Når der er 39 medarbejdere og 150 pænt store erhvervskunder, er det selvfølgelig en betydelig tilgang til vores forretning,« siger han til Computerworld.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere