Netcompany runder 1.000 medarbejdere

Illustration: REDPIXEL.PL/Bigstock
Selskabet bliver den første danske virksomhed i mere end 20 år, der runder 1.000 medarbejdere. Det er den største dag i vores historie, siger direktør André Rogaczewski.

I går ansatte IT-selskabet Netcompany formelt medarbejder nummer 1.000. Dermed synes et kedeligt mønster med mangel på nyskabelse af store virksomheder på over 1000 medarbejdere brudt, skriver Business.dk.

Netcompany, som blev grundlagt af André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard i 1999, tilbyder IT-løsninger og rådgivning til offentlige såvel som private virksomheder. I løbet af de senere år har virksomheden haft held til at vinde stadig flere af de kontrakter, som det offentlige har sat i udbyd i forbindelse med det såkaldte monopolbrud med KMD.

Direktør André Rogaczewski kalder milepælen for »den største dag« i virksomhedens historie.

»Det er den største dag i Netcompanys historie. Vi er meget stolte over at skabe 1000 stillinger, som beviser, at vi ved at satse på faglighed, unge talenter og en kompromisløs vilje til at levere til tiden har evnerne til at bane vejen for et nyt digitalt Danmark,« siger han i en skriflig kommentar.

»Hemmeligheden bag vores succes er, at vi har haft en helt særlig kultur lige fra starten af. Vores tilgang til IT-projekter er ret enkel: Kom i mål – og kom i mål til tiden. Lad være med at opfinde undskyldninger for ikke at komme i mål,« siger André Rogaczewski.

Tilbage i slutningen af 2015 solgte Netcompany majoriteten af sine aktier til den norske kapitalfond FSN Capital, og med den kapital i ryggen gik man i november på opkøb i Norge, hvor man erhvervede konsulenthuset Mesan i et forsøg på at vinde stadig større markedandele i Norden. I det seneste regnskab landede omsætningen for Netcompany på 758 millioner kroner.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere