NemID-krav får færre til at spille på nettet

Kravet om at bruge NemID for at få adgang til at spille poker eller på enarmede tyveknægte online har fået en stor del af de danske spillere til at spille mindre ifølge spillefirma.

Danskerne tøjler deres spillelyst online i højere grad, efter spilsiderne er begyndt at skulle kræve NemID. Det hævder det britiske spillefirma Ladbrokes ifølge Jyllands-Posten.

Ladbrokes har spurgt et antal af firmaets danske kunder, og cirka hver fjerde svarede, at kravet om NemID virkede som en stopklods for deres lyst til at spille.

Læs også: NemID forsinker udenlandske poker-sites endnu en måned

Til gengæld mente cirka én ud af 40, at de havde fået mere lyst til at spille, fordi NemID gav indtryk af bedre sikkerhed.

Læs også: DanID scorer millioner på ny spillelov

»Brugerundersøgelser skal naturligvis altid tages med en vis portion forbehold, men at over 25 procent af de danske spillere spiller mindre end før indførslen af NemID understreger de tendenser, vi har set, og den feedback vi får fra vores danske kunder. Det siger sig selv, at brugeroplevelsen bliver mere tung, når en spiller skal have sit NemID op af lommen, hver gang man skal på nettet og spille,« siger landechef Richardt Funch fra Ladbrokes til Jyllands-Posten.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Claus Bruun

Præcist mit problem - hvis de ønsker at identificere mig, kan de bruge login som i banken. Men den svinestreg, som Danid har fået igennem mange steder, at man skal bruge OCES for at identificere sig, hopper jeg ikke på. Mit gæt er at danid gør det på den måde, så de kan øge deres "digital signatur" penetreringsgrad...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere