Mulig nedetid på Mediehuset Ingeniørens sites mellem 12.30 og 13.30

Illustration: leowolfert/Bigstock
Bemærk gammel artikel: Vi opdaterer vores servere, hvilket kan betyde kortvarig nedetid. Kodeord bliver nulstillet.

Mediehuset Ingeniøren skal opdatere sine servere, hvorfor vi desværre også her på Version2 vil opleve noget nedetid fra 12.30 og cirka en time frem. Vi arbejder naturligvis på at gøre det hurtigst muligt.

Vores tre sites, Ing.dk, Version2.dk og Jobfinder.dk, vil køre i en slags read only-mode i perioden, men ikke alle artikler vil være der. Forsiden og de nyeste (senest sete) sider vil blive vist - man vil stadig kunne læse indhold på siden, men man kan ikke logge ind og debattere.

Bemærk, at alle kodeord bliver nulstillet i den forbindelse. Skal du logge ind på vore sites bagefter, skal du vælge et nyt kodeord.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (11)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Lars Bjerregaard

Øeehhhh, V2??? Hvad er det lige i prøver at sige og gøre her?

I meddeler at i har lidt maintenance på jeres servere i arbejdstiden, så der blir nok lidt nedetid. Fint nok.

Og så kommer den vildt underlige "forøvrigt resetter vi lige alle jeres passwords". Ehhh, nå! Det er jo normalt ikke to ting der overhovedet hører sammen, og virker vildt underligt, og lettere suspekt.

Så hvis jeg nu skal tage paranoia hatten på, så gætter jeg på at det først er nu, en måned (!!) efter Drupageddon at i faktisk rydder op efter sårbarheden, og samtidigt nulstiller folks passwords, som i skulle have gjort dag 0. Er det tæt på?

Og forøvrigt så virkede det ikke, som de ovenstående også bemærker. Mit gamle (1 måned gamle) password virker stadig helt fint, også efter gentagne logout/login. Jeg håber jeg tager fejl folkens, men at sige at jeg ikke er imponeret er at være MEGET høflig.

 • 0
 • 1
#3 Michael Mortensen

Jeg antager noget gik galt? Kan se i Fiddler, at der i hvert fald har været Varnish fejlkoder fra kl. 13 til den sidste registrering 14:06. Min kode er heller ikke blevet nulstillet (som jeg antager den skulle jf. "Bemærk, at alle kodeord bliver nulstillet i den forbindelse. Skal du logge ind på vore sites bagefter, skal du vælge et nyt kodeord.").

 • 1
 • 0
#5 Milos Game

Jeg bliver heller ikke bedt om at vælge nyt kodeord.

Folk og tjenester bliver ofte kritiseret for ikke at fortælle brugerne hvad der foregår.. Er der nogen fra version2.dk der vil på banen?

 • 0
 • 0
#7 Milos Game

Jeg kan ikke helt se om det du skrev var en joke, men der står følgende:

Bemærk, at alle kodeord bliver nulstillet i den forbindelse. Skal du logge ind på vore sites bagefter, skal du vælge et nyt kodeord.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere