MSI's bærbare spiluhyre er proppet med dansk super-lydteknologi

Den danske hifi-producent Dynaudio lægger lydteknologi til MSI's seneste spil-monster. Læg dertil en Intel Core i7 og 12 gigabyte ram.

Pc-producenten MSI's nyeste bærbare pc til spil og multimedie, GX660, nøjes ikke blot med at fremvise hardware-specifikationer i topklassen.

En Intel Core i7 720QM-processor, op til 12 gigabyte DDR3 1333MHz ram, et ATI Mobility Radeon HD 5870 grafikkort med 1 gigabyte GDDR5 ram og to styk 500 gigabyte harddiske samt USB 3.0 burde ellers i sig selv få de fleste gamere til at sende anerkendende nik i retning af maskinen.

Men MSI GX660 byder samtidig på et 4.1 højttalersystem udviklet i samarbejde med den danske hifi-producent Dynaudio, som ifølge de to selskaber sender 'hidtil uhørt high fidelity-lyd' i retning af brugeren.

Hvad det lige gavner den gennemsnitlige spilentusiast, der formentlig lukker omverdenen ude med et headset, er måske et oplagt spørgsmål at stille her.

Dynaudio har dog også været inde over udviklingen af MSI GX660's lydkort, så også her skulle der være lagt kræfter i at sikre den optimale lydoplevelse.

Og når maskinen samtidig byder på et Blu-ray drev og en 15,6 tommer fuld HD LED-skærm med en opløsning på 1920 gange 1080, er der nok også basis for en hæderlig filmoplevelse foran den bærbare, hvor højttalerne formentlig kommer til deres ret.

MSI GX660 kan også købes en i en såkaldt R-version med RAID 0-arkitektur, som får den bærbare til at se de to 500 gigabyte-diske som én disk på 1 terabyte og samtidig forbedrer søgetiden med omkring 70 procent.

MSI har samtidig implementeret en lille feature, Cooler Boost, som formentlig vil være til gavn for de gamere, der er trætte at lune håndled efter mange timer foran computeren.

Med et tryk på knappen sættes der fuldt tryk på maskinens blæsere, som ifølge MSI skulle være i stand til at holde GX660 afkølet under de mest ekstreme forhold.

Version2 har foreløbigt ingen oplysninger om dansk lanceringsdato og vejledende pris.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Claus Futtrup

Dynaudio er dansk, men hvor er højttalerne produceret? Dynaudio er jo ikke ligefrem kendt for at producere PC/mikro højttalere in-house.

P.S. Dynaudio delen af denne nyhed er et par måneder gammel: http://www.hifi4all.dk/content/templates/nyheder.asp?articleid=2369&zone...

Det vil glæde mig meget om vi kan få lidt mere konkret info på selve højttaleren i "MSI-dyret" og gerne noget mere konkret om Dynaudios del af kagen (jf. at også lydkortet er påvirket i en eller anden grad), tak.

/Claus

  • 0
  • 0
#4 Kristian Christensen

Jeg ser rigtigt mange spil der er fløjtende ligeglad med hvor mange kerner du har. Hvis den ikke er mindst 2.4Ghz vil Assassins Creed 2 f.eks overhovedet ikke gide at starte op. Så der er da en flaskehals der vil noget. quadkerner.. Big deal. Hvor mange spil er det lige der bruger det ? Det hjælper nul og niks når du ikke har en cpu med en hurtig nok cycle.

  • 0
  • 0
#6 Søren Winther Kristensen

Med der er jo ikke tale om en eller anden i7 processor! For at bruge din egen formulering:

en hurtig googling efter "Core i7 720QM" gav følgende som første link http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43122 mon ikke også du selv kunne have klaret den?

Processoren kan dog turbo'e op til 2.8 GHz, så mon ikke Kristian Christensen godt kan spille Assassins Creed 2 på den pågældende bærbar.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere