Motorolas nyeste Android-mobil: 4,4 tommer, 1 GHz og 8 megapixel

Motorola Droid X er ikke kommet på markedet endnu, men det har ikke forhindret gadget-hjemmesiden Engadget.com i at teste den nye Android-telefon med 4,4 tommer skærm og otte megapixel-kamera.

Den er endnu ikke kommet i handelen. Men gadget-hjemmesiden Engadget.com har alligevel fået fingre i et eksemplar af Motorolas kommende Android-telefon, Droid X.

Komplet med påskriften 'Confidential Motorola Restricted Property'.

Rygterne har længe svirret om Motorola Droid X, og ifølge Engadget, der kalder telefonen for den dårligst bevarede smartphone-hemmelighed på det seneste, bliver telefonen præsenteret officielt i USA 23. juni.

Og Engadget kan godt forstå, hvorfor så mange oplysninger er sluppet ud om Droid X. For telefonen er så lækker, at det kun er i selskabets interesse at få skabt så meget røre om den som muligt inden lancering.

4,4 tommer og 8 megapixel

Ifølge Engadget minder Droid X umiddelbart ret meget om HTC's Evo 4G, men den er dog en smule større i både længden og bredden end HTC-telefonen, hvilket også gadget-hjemmesidens billeder bekræfter.

Skærmen er tilsyneladende en 4,4 tommer FWVGA med en opløsning på 854 gange 480, oplyser Engadget.

Det er dog en oplysning, der ikke kunne verificeres ud fra enhedens egne oplysninger. Til sammenligning har skærmen på Apples nye iPhone 4 en opløsning på 960 gange 640.

Endvidere byder Motorola Droid X på et otte megapixel-kamera, som samtidig kan optage HD-video i 720p.

På softwaresiden kan Engadget-folkene bekræfte, at Droid X kører Android version 2.1.

Det vides endnu ikke, hvorvidt og hvornår Motorola Droid X lander i de danske butikker.

Læs mere om telefonen og se et komplet galleri hos Engadget.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Jens Schumacher

Hvorfor eclair og ikke froyo? froyo er jo kommet til nexus one. Er der nogen garanti for at man får froyo senere? Og hvad med gingerbread når den kommer til efteråret? Har man garanti for at få et update der?.

Jeg tror bare jeg køber en nexus one når den endelig kommer til danmark. Så kan man da i set mindste regne med at få software opdateringer.

  • 0
  • 0
#6 Jens Jönsson

@Jens Schumacher: froyo er jo kommet til nexus one.

Det er nu ikke helt rigtigt. Der går forlydender om at nogle Nexus One brugere har fået den, men den er nu ikke frigivet. Man kan downloade den forskellige steder på nettet og installere, hvis man tør.

Jeg har desværre ikke fået den til min endnu.

  • 0
  • 0
#7 Troels A

Nu er telefonen altså på 4,3" og ikke 4,4" som angivet i overskriften. Under Motorolas egen webpage kan man læse præcist hvad den telefon kan: http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mo... 4,3 tommer er ikke en nyhed idet HTC EVO 4G også har 4,3" og har været ude siden 4. juni i USA. Samtidig har Dell lavet en 5" skærm til deres Streak, som i anmeldelsen også bliver omtalt som værende en telefon der godt kan ligge i en lomme (din lomme bliver lidt udbulet, når man ser medfølgende video): http://www.engadget.com/2010/06/06/dell-streak-review/

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere