Motorolas første Android-telefon har qwerty-tastatur

Nu er Motorola også hoppet med på Android-vognen og præsenterer første telefon med Googles styresystem. Flere modeller er på vej.

Udvalget af Android-hardware er efter en stille start nået til det berømte ketchup-svup - nu vælter det efterhånden ud med nye Android-telefoner fra forskellige producenter.

Seneste bud er fra Motorola, der netop har præsenteret den første Android-telefon fra firmaet.

Det er blevet til modellen Dext med Qwerty-tastatur, som kan skydes ind i telefonen, så man ikke behøves at skulle klare tastearbejdet på den trykfølsomme skærm. Specifikationerne adskiller sig ikke stort fra konkurrenterne, bortset fra at der tilsyneladende ikke er indbygget GPS i telefonen.

Motorola prøver i stedet at sælge telefonen på den software-pakke, der indgår, som har fået navnet Motoblur. Her bliver vægten lagt på at gøre det nemt for brugeren at hente synkronisere e-mail og kalender fra Outlook, Gmail og andre, samt hente data fra alskens sociale netværkstjenester som Facebook, Twitter og lignende.

Telefonen kommer på markedet hen imod slutningen af året, og prisen er endnu ukendt. Men det stod klart ved præsentationen, at Dext kun er den første i en række af Android-telefoner fra Motorola, der har kæmpet for at genvinde tidligere tiders storhed på mobiltelefonmarkedet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere